Ljubav i veze

U svakom zlu, nešto dobro – Lekcije kojima vas uči prekid!

Napisao admin

Iako vam se možda sada čini da su vam potonule sve lađe i da ne možete živjeti bez njega, vjerujte nam da ćete uskoro biti jako sretni. Obećajemo!


Prekid (Foto: Cure.ba)

1. Puno ste snažniji i privlačniji nego što možda u ovom trenutku osjećate. Ponavljajte si to svaki dan!

2. Prekid je odlična motivacija da poradite na svemu s čime niste zadovoljni! Izgledajte i osjećajte se bolje nego ikad!

3. Jednom varalica, uvijek varalica, što god vam on pričao. Zaboravite kretena i pronađite nekoga tko je vrijedan svake vaše sekunde!

4. Bolje je biti sam, nego u lošoj vezi. Nemojte to nikada zaboraviti!

5. Ulijetanje u novu vezu poput guske u maglu svakako neće zaliječiti slomljeno srce. Naučite biti sretni sami sa sobom!

6. Loše veze imaju rok trajanja. Ako ste dugo vremena bili nezadovoljni, krajnje je vrijeme da budete sretni što ste završili s takvom vezom!

7. Samo se sjetite karme! Karma je opasna stvar i svatko prije ili kasnije dobije što je zaslužio pa će sigurno i vaš bivši.

8. Uspjeh je najbolja osveta! Živite onako kako ste oduvijek željeli!

9. Možda on već ima novu djevojku. I to je ok. Ok je i ako vas to izbacuje iz takta. Samo ni slučajno nemojte to njemu pokazati!

10. ‘On nije bio za mene, ali netko drugi će biti onaj pravi!’, ovo neka vam bude nova mantra. Ponavljajte ju iz dana u dan dok ne povjerujete u apsolutno svaku riječ!

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara