Ljubav i veze

Nevjera po horoskopu – Pogledajte koji su to horoskopski znakovi skloni varanju, a koji ne…

Napisao admin

Horoskopski znakovi nas određuju. Do sad smo već imali priliku vidjeti kako datum rođenja utječe na izbor karijere, omiljene knjige, cvijeća, kao i kakav seks možete očekivati od pripadnika svakog horoskopskog znaka. Sada nam horoskop otkriva, koji su znakovi vjerni, a u koje se ne možemo uopće pouzdati.


Horoskop (Foto: cure.ba)

Ovan

Pripadnike ovog znaka pokreće strast. Zato nemojte ostati začuđeni ako ovan, bez ikakve dvojbe, iznenada promijeni partnera jer je s nekim drugim osjetio jaču kemiju.

Bik

Rođeni u znaku bika su veoma odani. Ipak, ako vas bik prevari, to je isključivo fizičke prirode, i to samo ako mu uskratite „akciju“. Obzirom da je izuzetno vjeran, on od partnera očekuje apsolutnu odanost.

Blizanci

Šansa da će pripadnici ovog znaka otići dalje od flerta veoma je mala. Blizanci uživaju u flertu, ali to je sve. Ako vas prevari, to znači da je vaša veza za njih već odavno završila.

Rak

Osoba rođena u znaku Raka neće ni pomisliti biti nestašna iza leđa onoga s kim je u vezi ako od partnera dobiva potrebnu ljubav i nježnost.

Lav

Kako lavovi stalno žele biti u centru pažnje, pripadaju u one koji najčešće varaju. Da biste izbjegli scenarij u kojem ćete zateći svog lava u nezgodnoj situaciji, potrebno ih je stalno držati zainteresiranima – dajte im komplimente, igrajte toplo-hladno igrice i sl. Zanimljivo je da lavovi uglavnom varaju s mlađim osobama, privučeni njihovom energijom.

Djevica

Slično rakovima, ni djevicama prijevara neće pasti na pamet ako kod kuće dobivaju sve što im treba. Međutim, ukoliko su njihove potrebe zanemarene, preljub za djevice postaje potpuno prirodna stvar i način da izađu iz veze bez ožiljaka.

Škorpion

Pripadnici ovog znaka su najseksipilniji i miruju samo kad su zaljubljeni. Ali kada nisu zaljubljeni ili im seks s partnerom postane dosadan – pripazite. Škorpion će bez ikakvih problema uskočiti u nečiji krevet na jednu noć, a to nikada neće priznati osobi s kojom je u vezi. Dakle, ako želite zadržati škorpiona – ne dopustite da vam seks postane rutina.

Strijelac

Strijelci su veoma skloni preljubu. Oni su uvijek željni avantura, čak i onda kada su u dugim i sretnim vezama. Za njih prijevara nije ništa strašno, a opraštaju je lakše nego drugi znakovi – jednako lako kao što se i oni sami odluče za prijevaru.

Jarac

Oni koji su rođeni u znaku Jarca spadaju među najvjernije. Čak i ako im netko drugi privuče pažnju, oni neće dozvoliti ni flert. Jarčevi doživljavaju prijevaru kao emocionalnu izdaju.

Vodenjak

Vodenjak ne vara ako iskreno voli i u slučaju kada zna da mu partner to neće oprostiti. Kada vara, on to čini s nekim tko je u potpunosti drugačiji od osobe s kojom je u vezi.

Ribe

Pripadnici ovog znaka skloni su maštarijama. Ako im postane dosadno u vezi, oni će zamišljati sebe s nekim iz okoline. Ribe znaju kada se treba zaustaviti, ali ostaje vječno pitanje, hoće li će se zaljubiti u osobu koja je predmet mašte.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara