Ljubav i veze

Prljav veš – Smrdljiva istina o muškarcima!

Napisao admin

Studije pokazuju da, za razliku od žena koje donji veš mijenjaju svakog dana, muškarci imaju nešto drugačije navike po pitanju intimne higijene. Oni se na čiste bokserice odlučuju tek s vremena na vrijeme.


Muškarac (Foto: Cure.ba)

Po svemu sudeći, muškarci baš vole da u javnost iznose prljav veš i to bukvalno. I to, ne onaj koji je žena slučajno zaboravila nakon seksa u njihovom stanu, već svoj sopstveni. Naime, studije pokazuju da većina pripadnika jačeg pola, naročito oni koji nisu u stalnoj vezi, ne mijenjaju redovno gaće.

Za razliku od žena koje čak u 95 procenata mijenjaju gaćice redovno, tokom svakog dana, procenat kod muškaraca je dosta manji i iznosi čak 78 odsto. Ženama je normalno da ujutro, prilikom oblačenja, obuku čisti par donjeg rublja, dok samo dva od deset muškaraca smatra to svojom obavezom.

Ipak, studija ističe kako žene po ovom pitanju imaju pozitivan uticaj na muškarce, jer momci koji imaju djevojke ili žene, počinju da vrlo redovno mijenjaju svoje bokserice, za razliku od samaca koji to rade tek povremeno.

telegraf.rs

Komentari

komentara