Ljubav i veze

Prvi dojam – Šta to muškarci odmah primjećuju na nama?

Napisao admin

Žene primijete osmijeh, veličinu stopala i ruku, a što na nama prvo primijete muškarci? Ako je vjerovati stručnjacima, ovo.


Muškarac i žena (Foto: Cure.ba)

Lice
 
Iznenađujuće, znamo, ali lice je prvo na što obrate pozornost. Oči im nakon toga brzo pobjegnu malo južnije, ali lice je još uvijek na prvom mjestu.
 
Grudi
 
Nakon lica, logičan slijed pogleda. Nisu nepristojni, samo su zainteresirani.
 
Odjeća
 
Vjerovale ili ne, oni itekako paze na našu odjeću. Jedina razlika između nas i njih je u tome što mi gledamo paše li nam majica uz torbu, dok oni gledaju paše li im naša odjeća uz njihovu osobnost. Muškarac koji traži ozbiljnu vezu neće pasti na oskudno odjevenu curu.
 
Glasnoća
 
Glasne žene nisu mamac za muškarce – one tihe jesu. Muškarac voli sam otkriti kakva je žena, a ako ju čuje sa druge strane prostorije, neće ga više zanimati.
 
Okruženje
 
Jesi li u društvu muškaraca ili žena? Iako su ti to samo prijatelji, moguće je da će tip koji te snima pomisliti da si žena koja voli privlačiti muško društvo i svrstati te u red koketa.
 
Šminka
 
Ne primjećuju je li ti tuš pravilno nanesen, ali primjećuju ako imaš kilu šminke usred bijela dana. Muškarci preferiraju žene koje izgledaju prirodno, a puno šminke im nikako nije privlačna stvar na ženi.
 

index.hr

Komentari

komentara