Ljubav i veze

Najveći minus koji možete dobiti – Ubica svakog spoja!

Napisao admin

Spojevi na početku veze jako su osjetljivo područje, prožeto seksualnošću, privlačnošću i slatkim iščekivanjem. Na početku svi osjećaju napetost koju ne mogu kontrolirati, ali postoji nešto što ipak možete imati pod kontrolom – vaš dah…


Muškarac i žena (foto: cure.ba)

Prema posljednjoj studiji, zadah iz usta najveći najveći je minus na spojevima. Čak 67 posto žena i frajera kaže da je neugodan zadah dovoljan da ih odbije od potencijalnog partnera ili partnerice.

Na drugom mjestu svakako je spominjanje svojih bivših, što isto nikako nije dobra ideja, a nepristojnost drži treće mjesto na listi srama. Na zadnjem mjestu su probavne smetnje, zbog kojih će čak 38 posto ispitanika zatražiti račun i pobjeći kući glavom bez obzira.

Čini li se i vama sve gore navedeno, normalnim? Zašto bi netko smatrao prihvatljivim podrigivanje i puštanje vjetrova na prvom spoju?

Prema posljednjoj provedenoj anketi frajeri peru zube triput dnevno zbog straha od neugodnog zadaha na prvom spoju. Znači da im je svjež i ugodan zadah važniji čak i od savršenog izgleda, odjevne kombinacije i frizure.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara