Ljubav i veze

Muža je upoznala u liftu, a svekra i svekrvu na vjenčanju – Svadbeni ručak glumice bio je tajna, sve u vezi slavlja je bilo nesvakidašnje

Napisao H. H.

“U vezu smo ušli bez ikakvih maski i pretvaranja…

Atraktivna glumica, dio serije “Istine i laži”, a sada i “Jugoslovenke”, Jana Milić Ilić, kroz osmijeh priča o početku svoje ljubavi sa Miodragom, koji je inače izvršni producent serije “Istine i laži” u kojoj je ona zvijezda.

– Miša i ja smo bili komšije, živjeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmijao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo, a tokom sljedeće vožnje liftom razmjenili smo i brojeve telefona. Potom me je Miša pozvao da se vidimo i od tada se ne razdvajamo. Imam osjećaj da živimo zajedno od kada smo se upoznali – izjavila je Jana za “Stori“, a njen suprug je ispričao da su već tokom prve zajedničke večeri bili potpuno iskreni i otvoreni:

– Prvo veče koje smo proveli zajedno pamtićemo po višesatnom razgovoru. U vezu smo ušli bez ikakvih maski i pretvaranja. Tokom prvog susreta ispričali smo jedno drugom sve loše i dobre stvari koje su nam se desile i spoznali da smo kao stvoreni jedno za drugo. Nisam želio da Jana bude moja djevojka, već žena. Iako početak veza karakterišu česti izlasci, mi smo u svemu pa i u tome išli van pravila, pa smo prvi put izašli dva mjeseca kasnije.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste Janino otkriće da je svekra i svekrvu upoznala tek na vjenčanju.

– Odlučili smo da se naši roditelji upoznaju tek na vjenčanju, a i moj tata je Mišu upoznao na dan svadbe, kao i ja njegove roditelje. Konstantno smo se dogovarali da se svi međusobno upoznamo, a pošto nisam bila tu, ideju nikako nismo mogli da sprovedemo u djelo. Kada se već približilo vjenčanje, riješili smo da se veliko upoznavanje dogodi tog 12. avgusta i ispostavilo se da je ideja bila odlična – izjavila je.

Komentari

komentara