Ljubav i veze

“Sada je najteže onima koji imaju ljubavnice”

Napisao H. H.

Mnogi od njih imaju neke paralelne živote, ljubavnike, ljubavnice

Pjevačica Neda Ukraden (69) već mjesec dana sama je u izolaciji, ali je uz osmijeh istakla da joj nije žao što još nije upoznala muškarca sa kojim bi provodila ove dane u svom domu.

“Ha, ha, ha,… Ima i duhovitija verzija, dragom Bogu hvala da nemam nikog pored sebe da me davi, ne opterećuje glupostima, da mi kljuca po glavi. Mislim da će se nakon smirenja ove situacije 60 posto brakova raspasti. Mnogi će poludjeti u čangrizanju, u zatvorenom prostoru, jer su upućeni jedni na druge, a nemaju dobru međusobnu komunikaciju. Njima je to gore od korona virusa. Svakom je potrebna podrška, njega, ljubav, ali takvih je jako, jako malo. Mnogi od njih imaju neke paralelne živote, ljubavnike, ljubavnice. E, njima je sada najteže. Meni je bolje ovako samoj, već da me neko davi, a ko nije vrijedan moje ljubavi”, rekla je Neda za “Express tabloid”.

Pjevačica priznaje da ju je ova situacija sa korona virusom finansijski ugrozila.

“Pa, koga neće? Meni je do sada već otkazano deset koncerata, zatvorili smo dječju igraonicu u Beogradu, imali smo desetak zaposlenih ljudi. Uvijek su pjevači bili slobodni strijelci, ali svi mi imamo neke obaveze. Ja sam uvijek u nekim kupovanjima, investicijama, ne držim pare u slamarici”, rekla je Ukraden.

“Želim da svojoj kćerki, zetu, unucima ostavim nešto. Da ne bude samo, “bila jednom jedna Neda koja je samo pjevala, otišla je, a ništa nije ostavila”. Neka me moja djeca pamte ne samo po pjesmi, već i po onome što sam im ostavila. Ja sam neko ko se jako ponosi svojom porodicom. Oni su mi i lijek, terapija, podižu mi moral”, istakla je Neda, prenosi “Blic“.

Komentari

komentara