Ljubav i veze

Tip muškarca – Šta tvoj ljubavni izbor govori o tebi

Napisao admin

Neke veze funkcioniraju savršeno, no ovdje nije riječ o njima. Riječ je o onima koje su osuđene na propast čim su krenule, a najčešće je glavni krivac loš izbor muškarca. Evo što tvoj izbor govori o tebi:


Muškarac (foto: cure.ba)

Narcis

Priča samo o sebi, cijelo vrijeme, i ne vidi ništa loše u tome. Narcis je zainteresiran dok god je on u centru pažnje, a kada se pažnja preusmjeri na nekog drugog, gubi interes.

Zašto te privlači: Postoji mogućnost da si i sama narcisoidna, i da te jednostavno privlači tip koji ima iste vrijednosti. S vremenom ovo postaje veliki problem, jer ćete se u jednom trenutku posvađati tko je važniji, i nitko neće htjeti priznati poraz.

Emocionalno nedostupan

Na listi prioriteta mu baš i nisi najvažnija. Često priča o prošlosti, o svojoj bivšoj, o činjenici da se boji vezati…

Zašto te privlači: Ne osjećaš se dovoljno vrijednom da bi zaslužila nečiju potpunu pažnju. Možda voliš izazove, i misliš da ćeš uspjeti ukrotiti muškarca kojeg nitko drugi ne može. Koji god razlog bio, jedno je sasvim jasno: Nemaš prave namjere s njim, nego problem s egom.

Roba s greškom

Muškarac kojega treba popraviti, jer nije dovoljno dobar, ili je povrijeđen pa ga treba ponovno naučiti što je ljubav.

Zašto te privlači: Imaš potrebu dokazivati nekome da ne tražiš savršenstvo, možda čak i opsesiju da popravljaš stvari koje drugi odbacuju. Ovo je vrlo često povezano sa nečim iz prošlosti što te muči, pa želiš čistu savjest.

Papak

Sve što ti kažeš je svetinja, ma koliko to apsurdno bilo. Slaže se sa svim tvojim željama, a najveća mu je želja da ti budeš zadovoljna, čak i kada pretjeruješ.

Zašto te privlači: Vjerojatno voliš kontrolirati sve oko sebe, a muškarac koji samo kima glavom na svaku tvoju zapovijed savršeno se uklapa u tvoj plan. Ne želiš muškarca, želiš psa koji te obožava čak i kad si zla prema njemu.

index.hr

Komentari

komentara