Ljubav i veze

OMILJENI TURSKI GLUMAC U PROBLEMIMA: MAJKA ŽELI DA MU UNIŠTI BRAK

Napisao H. H.

Jedan od omiljenih turskih glumaca Kıvanç Tatlıtuğ našao se u velikim problemima zbog riječi koje je izgovorila njegova majka.

Turski Brad Pitt, kako ga publika naziva od 2016. godine u braku je sa Basak Dizer. Međutim, snimanje serije “Zabranjeno voće” u kojoj Kıvanç glumi unijelo je nemir u njegov ljubavni i porodični život. Iako važi za dobrog muža i sina, kome je porodica, a posebno majka Nurtun, na prvom mjesto, preko nekih poteza nije joj mogao preći.

Poznato je da se Nurtun nije pojavila na vjenčanju svog sina u Parizu, i to zbog navodnog lošeg zdravstvenog stanja, ali turski tabloidi, su pisali da je zapravo bila ljuta zbog njegovog izbora te da je nezadovoljna snahom.

I taman kad se prašina oko toga slegla, Nurtun je ponovo reagirala i to javno. Poslije scene u kojoj se njen sin poljubio sa Tubom u seriji “Ljubav iz osvete”, ona je na društvenim mrežama ostavila komentar koji je dao naslutiti da bi više voljela da joj upravo Tuba bude snaha, piše Azra.

– Kakva hemija. Gledate najljepši ljubavni par! – napisala je Nurtun.

Kako je ovo razljutilo Kıvanç i njegovu suprugu, Nurtun je uputila javno izvinjenje.

– Još jednom sam pogrešno shvaćena. Mnogo volim sina i nikad ga ne bih povrijedila. Ipak, izvinjavam se što sam bila nepravedna prema snahi, iako sam svojim komentarom samo željela da podržim njihovu glumu u seriji – objasnila je.

Komentari

komentara