Ljubav i veze

Izludi ga – Kako da se igraš sa muškarcima i da to bude u tvoju korist

Napisao admin

Znati kako da se igraš sa muškarcima znači da moraš da znaš kako da upravljaš situacijom, a da pri tome ne ispadneš previše naporna i zahtijevna. Ali većina muškaraca kaže da ih te igrice smaraju i odbijaju. Pa, zašto i uprkos tome djevojke i dalje igraju igrice? Da li muškarci zaista govore istinu? Igrice ih zaista odbijaju?


Zavodnica (foto: cure.ba)

Videli smo da se dešava u dejting svetu u filmovima, među našim prijateljima i na drugim mjestima. Žene vole da igraju igrice, čak i ako im se tip sviđa.

Šta je to privlačno kod igrica?

Najprije, morate da znate da je razlog zbog kog igrice uspijevaju taj što daje muškarcima nešto za šta moraju da se bore. Ipak, muškarci umiju da postanu egoistični i takmičarski nastrojeni. A svi znamo koliko muškarci vole izazov. Kada muškarac želi da zavede djevojku i da je obori s nogu radiće to tako kao da ne priznaje nijednog drugog muškarca kao potencijalnu prepreku.

Uz osjećaj ispunjenosti i sreće što je zaveo neku ženu, muškarcu se i ego pojačava. Ipak, on je taj koji je uspio da osvoji djevojku i u njegovim očima ga ovo stavlja na alfa-mužjak pijedestal. U svojoj glavi, on misli kako je skoro-pa-savršeni-muškarac u njenim očima, jer je uspio da je obori s nogu.

Kako da igrate igrice, a da sve uspije?

Većina djevojaka znaju da igraju igrice, ali ne znaju sva pravila. Bitno je da ne pretjeruješ sa igricama, jer će tip poludjeti poslije određenog vremena, tj. ako ga non-stop cimaš. Ako si ga držala na povocu sve ovo vreme, moraš pokazati maleni znak pažnje s vremena na vreme.

Tip će možda igrati igru koju mu serviraš, ali će u određenom trenutku i on pomisliti kako gubi ljubavnu bitku. E, ovo je momenat kada ubaciš poneki osmijeh ili slatko treptanje ili neki znak pažnje u javnosti kao što je zagrljaj ili dodir i ovo će mu dati novu želju da se bori.

Kako da igraš igrice pažljivo?

Ako pažljivo igraš igrice i gledaš šta radiš velika je vjerovatnoća da ćeš duže biti sretna u vezi i da te tip gotovo nikada neće ostaviti ili pokušati da te prevari.

Dva nedavna istraživanja podržala su ovo ideju. Žena koja pažljivo igra igrice je ona koja dozvoljava njemu da je osvoji ali nikom drugom. Ona je sretna što se zabavlja sa njim, prijatna je sa drugim momcima, ali nikome drugom ne daje šansu. Zbog toga je on poštuje više i svaki put kada je s njom shvata koliko je sretan što su zajedno.

Zato možemo sa sigurnošću da kažemo da je optimalna strategija da odaš utisak da imaš mnogo udvarača, ali da biraš da budeš sa njim. Takođe, neka zna da ti nije problem da se posvetiš samo jednom muškarcu, ali on mora da bude taj koji će se truditi da te u to ubijedi.

Kad sve oduzmeš i sabereš, ovo ima smisla jer koliko god da mu poturaš malene igre i igrice, daješ mu dovoljno ljubavi, ali, opet, povlačiš se sasvim dovoljno da bi on bio pomalo uplašen da može da te izgubi, te stoga radi sve da te zadrži.

Znati kako da igraš igrice sa muškarcima je umjetnost! Tanka je linija između mogućnosti da ga zadržiš ili izgubiš zauvijek!

wannabemagazine.com

Komentari

komentara