Ljubav i veze

Rođeni kritičari: Tri horoskopska znaka kojima ništa nije dovoljno dobro

Tuga
Napisao H. H.

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Neke je ljude jednostavno nemoguće zadovoljiti, a astrolozi tvrde da to ima veze sa znakom u kojem su rođeni i ističu tri najveća kritičara zodijaka. Možete se truditi do besvijesti, ali ako imate posla s nekim od ovih horoskopskih znakova, sav trud će biti uzaludan jer su oni pravi profesionalci u pronalaženju stvari koje ne valjaju, piše “Index“.

Blizanci

Jedan od najneodlučnijih znakova je ujedno i najbolji u kritiziranju stvari. Njihova sklonost predomišljanju je nevjerojatna, a upravo će zahvaljujući njoj uspjeti pronaći negativne stvari čak i tamo gdje ih normalan čovjek nikad ne bi pronašao.

Djevica

Djevice su perfekcionisti, a samim time i jako sklone kritiziranju – ne samo drugih, nego i sebe. Drugima će to možda djelovati kao kronično nezadovoljstvo, ali Djevice zapravo samo pokušavaju učiniti stvari savršenima.

Vodenjak

Ovaj znak nije toliko sklon kritiziranju drugih koliko voli pronalaziti greške kod sebe. Vodenjaci bi htjeli biti savršeni u svemu što rade, a kad im to ne uspije, osjećaju se kao potpuni promašaj. Za njih je samokritika vrsta tera

Komentari

komentara