Ljubav i veze

Sedmični horoskop za period od 24. do 31. marta 2019. godine

Napisao A. K.

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao – Način obavljanja vašeg posla, ove sedmice, izlazi iz rutine. Prepuni ste kreativne energije pa vaše samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da ove sedmice pazarite ili potpisujete neke vrijednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak i može da vam se potkrade greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite, piše “Balkanspress.com“.

Ljubav – Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati, ali dugoročno vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promjenljivosti raspoloženja pojačano ste osjetljivi, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

Zdravlje – Pripazite grlo.

BIK (21.4 – 21.5)

Posao – Ukoliko ste na bilo koji način uključeni u neki vid trgovine, ovaj period će biti interesantan za vas. Polovinom sedmice otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte što podrazumijeva sklapanje povoljnog ugovora koji već dugo pripremate. Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već izvjesno vrijeme.

Ljubav – Poriv za ličnom slobodom može vas navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice, provodićete više vremena sa prijateljima vašeg partnera. Slobodni mogu da upoznaju neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod i romantična avantura.

Zdravlje – Nesanica uzrokovana napetošću.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao – Preispitujete svoje potencijale. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate finansijsku situaciju. Pravo je vrijeme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cjenjeni pa vam ovih dana sledi i zvanično priznanje za to. Već od četvrtka možete da očekujete prijatne vijesti zbog kojih ćete biti veoma ponosni.

Ljubav – Od partnera ne dobijate dovoljno topline koliko vam je u ovom periodu potrebno. Previše ste zahtjevni pa vam krajem sedmice slijedi zahlađenje odnosa. U dnu srca još uvijek čuvate jake impresije iz prošlosti. Sjećanje na propalu veliku ljubav može vam pomutiti šansu da ostvarite novu vezu.

Zdravlje -Prolazna malaksalost.

RAK (22.6 – 22.7)

Posao – Povoljno vrijeme za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se priključite u jednu volontersku organizaciju gdje bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Četvrtak može biti dan izbora za otpočinjanje novog projekta. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu.

Ljubav – Dobijate šansu da napravite za sebe malo prostora i da usporite. Tempo koji je iza vas zahtjeva da zastanete i preispitate sebe da li je ova veza ono što vi želite. Preokupirani ste drugim problemima pa ne primijećujete da vaša voljena osoba, kao i vi, nije zadovoljna.

Zdravlje – Moguće su povrede.

LAV (23.7 – 22.8)

Posao – Morate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osjećaj za estetiku dobro unovčite ove sedmice. Prolazni zastoj koji se može ispriječiti u utorak uspjet ćete elegantno da prevaziđete ukoliko se ne budete suprotstavljali. Krajem sedmice dobićete sasvim nova zaduženja. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ipak, pazite da se ne zaletite previše jer niste bezgriješni.

Ljubav – Vaše potrebe ovih dana zahtjevaju od partnera mnogo tolerancije i strpljenja. Iako se možda osjećate umorno, raspoloženje će se promijeniti kada od partnera stigne interesantan prijedlog. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo, ne možete znati dok ne probate.

Zdravlje – Blage aritmije.

DJEVICA (23.8 – 22.9)

Posao – Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite a ne postoje prave mogućnosti, morate se nečeg odreći. Vrebate svaku priliku da biste se ponovo nametnuli u radnom okruženju na kome djelujete. Do kraja sedmice vaš trud će biti nagrađen.

Ljubav – Potreba da na brzinu dovedete svoj život u red može da vas navesti na brzoplete poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primjesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvijezde nisu naklonjene i da svaka tajna prijeti da postane javna. Budite oprezni.

Zdravlje – Čuvajte se povreda.

VAGA (23.9 – 22.10)

Posao – Vaše samopouzdanje je na uzlaznoj putanji pa ove sedmice vašim saradnicima nije lako sa vama. Direktnost ne prija drugima, ali je zato vama korisna. Oslušnite maštu, jedna naizgled banalna ideja, dugoročno može biti “bingo” za vas. Informacija koju ćete krajem sedmice dobiti, nosi putokaz u kom smjeru ide vaš profesionalni razvoj.

Ljubav – Fokusirani ste na sebe i svoj optimizam, pa vas pesimizam voljene osobe uznemirava i ometa. Izbjegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vrijeme koje provodite zajedno, ove sedmice, može prerasti u tešku dosadu.

Zdravlje – Prolazna malaksalost.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao – Sada je vrijeme da odbacite nekoliko stvari koje vam već izvjesno vrijeme usporavaju rad. Bilo da je riječ o ljudskim resursima ili o projektima, krajem sedmice vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procijena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova sedmica donosi šansu da se otvori mogućnost prihvatljivog prelaznog rješenja.

Ljubav – Vaš partner ima razumijevanja kada je u pitanju vaša mrzovolja. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje osvježiće monotoniju u koju ste zapali. Previše zahtjevate od svog partnera. Umjesto toga, pružite mu malo podrške i nježnosti, jer vas on bezrezervno čuva i voli.

Zdravlje – Bolovi u leđima.

STRIJELAC (23.11 – 21.12)

Posao – Cijele sedmice ćete se na razne načine baviti pravnim i papirološkim poslovima. Ovakva dinamika će vam nakratko smiriti misli s drugih problema i ublažiti nervozu. Osim toga, tranziti vam donose šansu da neke svoje ideje konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku pretpostavljenih od kojih ste to najmanje očekivali.

Ljubav – Zbog intenzivnih poslovnih angažmana, slobodno vrijeme ćete provoditi radno. To prividno odvajanje od partnera donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, krajem sedmice je na pomolu zvanično upoznavanje sa osobom koju znate iz viđenja.

Zdravlje – Gorušica.

JARAC (22.12 – 20.1)

Posao – Početkom sedmice stiže vam ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da dovršite sve zaostale finansijske obaveze.

Ljubav – Previše se strogo ponašate prema voljenoj osobi. Vaše provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja sedmice. Kvalitetan i iskren razgovor može da razriješi neke nesporazume koji vas navode da povjerujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje – Kontrolišite šećer.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao – Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje do sada niste raščistili, ova sedmica vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodijele zaduženja, krajem sedmice vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila simpatična. Obuzdajte euforiju i sredinom sedmice, kada se bude nešto važno odlučivalo, prihvatite savjet prijatelja.

Ljubav – Previše ste odmjereni i obazrivi pa vam zbog toga može promaći prilika da se svojoj voljenoj osobi dovoljno približite i otkrijete emocije koje su ranije bile misterija za vas. Navedite drugu stranu da potegne temu, biće vam lakše da se izrazite ako je razgovor već pokrenut.

Zdravlje – Problemi sa varenjem.

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao – Neočekivane promjene poremetiće rutinu u vašoj svakodnevici. U drugoj polovini sedmice bićete u prilici da jednom starom prijatelju pomognete da nađe posao. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo vjetra u vaša jedra. Osim toga, krajem sedmice očekujte obavještenje u vidu opomene ili isporuke nekog računa na koji ste potpuno zaboravili.

Ljubav – Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom, jer se mnogo toga nakupilo a vi ste precijenili svoju strpljivost. Pravo rješenje za vaše probleme je otvoren razgovor i to krajem sedmice.

Zdravlje – Borite se protiv melanholije.

Komentari

komentara