Ljubav i veze

POTREBNO JE DA… – Muški spolni organ se može povećati za nekoliko centimetara!

Napisao admin

Penis se može povećati kao što se mogu povećati i nos, grudi, trepavice i općenito sve osim inteligencije. Sve što trebate je poprilično novaca, sedam dana vremena i snažnu želju.


muškarac (foto:cure.ba)

Naime, nakon operacije seksualni se život podosta promijeni. Budući da je operacija radi erektilne disfunkcije neizbježna, rezultat je pozitivan jer muškarcu ponovno omogućava seksualni život. Ako si muškarac operaciju priušti iz razloga povećanja penisa, onda će morati prihvatiti i negativne posljedice.

Umeću se različiti mehanizmi, a svaki od njih ima svoje slabosti i prednosti. Jedna stvar koja im je zajednička je ta da nisu erotski i da mogu dragu koja ništa ne sluti nezlonamjerno prestrašiti.

Druga vrsta operacije vam korijen penisa premijesti iz unutrašnjosti prema van, što penis zaista produži. Loša strana ove operacije je da se smanji uspravnost erekcije i ona postaje sve slabija. Još jedan način je taj da se u penis ubrizga vlastito masno tkivo, što ga vidljivo odeblja. Penis će biti širi, iako samo kratkotrajno, jer tijelo masti u tijelu kad tad razgradi. Ako vam nije dijagnosticirana trajna erektilna disfunkcija, onda si radije priuštite posjetu psihologu koji će vam pomoći prihvatiti samoga sebe.

Produžeci, nastavci

Penis možemo povećati i tako da upotrijebimo produžetak. Jednostavno ga nataknemo na penis i postane duži. Praktičnost ovih nastavaka ovisna je o dobroj volji korisnika. Mogu biti dobro prihvaćeno pomagalo za zabavu u krevetu, iako ne moraju služiti kao nadomjestak za duži penis. Užitak muškarca se smanji na minimum. Predmet se može i slomiti, pasti s penisa, a zadovoljnih je isto koliko i nezadovoljnih. Neki nastavci čak i vibriraju, što bez sumnje poveća užitak partnerice, ali istovremeno učini iskustvo potpuno drugačijim.

Utezi, rastezanje i druge ludosti

Najreklamiraniji proizvod za povećanje penisa su različite pumpe i sprave za rastezanje. Logika djelovanja zvuči veoma jednostavno. S vakuumom ili nekim mehanizmom za istezanje ćemo tkivo rastegnuti, te će ono takvo i ostati. Penis će na taj način biti veći. Isto je kao u žena koje si umjetno produžuju vrat (zapravo savijaju tijelo). Zdrava pamet nam govori da ako se nešto može rastegnuti, onda se to uglavnom vrati u prvotno stanje ili se trajno rastegne, iako nakon toga više nije iste kvalitete. S penisom je ista stvar. Ako ga budete previše rastezali, zategnuti ćete ga te će jadničak osjetiti posljedice snage. Ako ga budete premalo rastezali, učinak će biti samo trenutan.

Svi proizvođači tvrde da postoji stepen između ta dva prilikom kojeg učinci ostanu, a posljedica nema. U ovom slučaju ni nauka ne pomaže jer studija (ozbiljnih, međunarodno priznatih) nema. Ako ste očajni, svakako se isplati isprobati, ali se nadajte najboljemu i ne očekujte ništa. A što s ludostima? Stavite ga među koprive, dopustite da vas ubode pčela ili zmija, posjetite bioenergetičara ili si ga svaki dan masirajte tajnovitom tehnikom. Pritvorite si ga između vrata, ubrizgajte rasne hormone ili testosterone…

Dakle, penis se može produžiti, ali ne bez posljedica. Ako imate mali penis i malo samopoštovanja, pročitajte savjete kako postati bolji ljubavnik te kako samopoštovanje nema veze s veličinom penisa.

doznajemo.com

Komentari

komentara