Ljubav i veze

Dragana je lijepa i moj tip! Da nemam ženu… Ša do detalja objasnio u kakvom je odnosu sa modelsicom! Šta će sada reći Ivana?!

Napisao H. H.

Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša gostovali su zajedno u emisiji, gdje su priznali sve o svom odnosu u rijalitiju.

“Sasvim je opuštena priča, kao drugari smo pravi, malo smo se bili zanijeli. Ovako je to glupost, a u rijalitiju haos. Imam neko iskustvo, ali pogriješi čovjek. Užasno mi je danima od kako je Ivana ušla, to je moja žena. Ako mi skrene pažnju na nešto, normalno da ću nju da slušam”, rekao je on, piše “Kurir“.

“Ja nisam mala, znam šta radim, on zna da sam ja koketa i da volim da se zezam. To je shodno mojim godinama i on to razumije, nema šta da mi zamjeri. Možda je našao neku u međuvremenu, otkud znam. Imali smo razne krize, a svakako nam predstoji jedan razgovor. Teško mi je što ne znam gdje izlazi i šta radi”, izjavila je Dragana.

Ša je kasnije priznao da li bi svojoj ženi Ivani oprostio da se ponašala kao on.

“Ja bih na kecu oprostio svojoj ženi, jer se ništa nije desilo. Nema šta da se oprašta. Ne mogu da lažem da bi mi bilo svejedno. Ovo je rijaliti, neke stvari su dozvoljene, ali ne prelazak granice. Dragana je lijepa djevojka i nema šta, moj je tip. Da nemam ženu, ne bi imao s*ks sa jednom ženom, najiskrenije. Sigurno se ne bih zaljubio, ali bih se zezao kao što rade mnogi mladi momci”, rekao je Ša.

Potom je Mitrova priznala kada je imala prvi s*ksualni odnos.

“Prvi s*ks sam imala sa 19 godina i bilo mi je lijepo”, rekla je ona kroz smijeh u emisiji “Ami Dži šou”.

Komentari

komentara