Ljubav i veze

MLADENCI IZ BIH SE POSVAĐALI USRED SVADBE, ODMAH POKRENULI I RAZVOD

Napisao H. H.

CIJELI Gradačac u Bosni i Hercegovini od jučer priča o skandalu koji je nastao na svadbi 23-godišnjeg Edina Huseljića iz Gradačca i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka. Mladenci su se prije ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a uplakana mladenka se vratila u svoju djevojačku kuću u Odžak.

Sve se odigralo pred više od 300 svatova, i to nakon što je mladenka skupila koverte u kojima su bili pokloni. Po običaju, mladenka je dijelila gostima kavu, a oni su joj darivali omotnice s novcem. Kada se nakupio pozamašan iznos, ona je obavijestila muža da će uzeti svu lovu jer je ona ta koja je dijelila kavu i skupila darove.

Mladoženja je rekao da tako nešto ne dolazi u obzir jer je on platio svadbeno slavlje i digao kredit za uređenje njihove zajedničke kuće. Mladenka je navodno pokušala pobjeći s novcem, a kada nije uspjela, nazvala je majku te se vratila kući u Odžak uplakana.

– “Moj obraz je čist. Mlad sam i mogu nastaviti sa životom, živ sam, zdrav. Šta ja tu više mogu”, kazao je kratko Edin za Dnevni avaz.

Komentari

komentara