Ljubav i veze

Sloba konačno otkrio pravi razlog raskida sa Lunom! Evo šta je uradila!

Napisao H. H.

Vijest da se Kristina Kija Kockar zahvalila Luni Đogani što je oralno zadovoljavala njenog tadašnjeg supruga Slobu Radanovića, uzdrmala je javnost.

Naime, nakon što je na Instagramu osvanuo komentar jedne Lunine obožavateljke, koja je napisala da Kija, Đoganijevoj može da zahvali za svoj uspjeh, Kija je napisala:

– Hvala ti Luno, što si p**ila k**ac mom mužu na stepenicama – objavila je Kija, a potom ubrzo i obrisala.

Dok Kija komentariše Lunu, Đoganijeva u rijalitiju, pije, pjeva i plače za Slobom. Svaka pjesma je podsjeća na Radanovića, a on sa druge strane svojim nastupima i izjavama, sve se više udaljava od onoga što je imao sa Lunom i čini se radi sve kako bi udovoljio Kiji svojoj bivšoj supruzi, sa kojom pokušava da se pomiri, kako se šuška u javnosti.

Kako piše jedan srbijanski dnevni list Sloba je izjavio da je Lunu zapravo ostavio zbog poroka, kojem se ona često prepušta u Zadruzi.

– Nemam problem ako djevojka pije, ali da zna da se ponaša, a ne da baljezga gluposti! Ja sam Luni skretao pažnju na alkohol, koliko sam mogao. Ipak, nisam joj tata da je vaspitavam i mijenjam. Nemam prava na to. Ono što je bilo u mojoj moći, ja sam uradio. Na meni je da dam savjet i kažem šta mi se ne sviđa, a šta ne, a od druge strane zavisi da li će da posluša. Alkohol je jedna od stvari koja me je odbila od Lune – iskreno priznaje Sloba.

Osim alkohola Radanović kaže da mu smeta kada vidi djevojku na ulici sa cigaretom u ruci, prema njegovom mišljenju to nije damski, piše “Espreso“.

Komentari

komentara