Ljubav i veze

Muškarcima često nije jasno – Šest trikova na koje djevojke padaju

Napisao admin

Muškarcima često nije jasno koji su to kvaliteti neophodni da bi privukli damu koja im se dopada. Vjerovali ili ne, ponekad su u pitanju sasvim jednostavne sitnice, koje vam ne bi odmah pale na pamet.


par (foto:cure.ba)

Šta je ono što djevojke uzbuđuje, predstavlja dilemu mnogih, a posebno mladih muškaraca. Svaka žena je posebna i svaka traži nešto drugo, ali ako vas krasi barem neki od ovih zavodničkih kvaliteta, na konju ste!

Maljave grudi

Za nemali broj dama mala količina dlaka na prsima je veoma seksi. Maljave grudi odlika su muževnosti, pa zbog toga mnoge žene osjete uzbuđenje čim ugledaju muškarca kojeg krasi “ljubavni tepih”.

Brada

Brada je po sebi gruba, a samim tim i seksi jer pokazuje muževnost. Iako ne prija svima, neke žene tokom vođenja ljubavi i te kako uživaju u bockanju brade na svojoj nježnoj koži.

Stas

Dobro građen muškarac uvijek će privlačiti žene, ali čak i ako vas priroda nije obdarila savršenim tijelom, važno je da ga održavate u formi. Ako je zgodan muškarac pritom i vješt, nježan i pažljiv u krevetu, teško da će mu ijedna dama odoljeti.

Dobar parfem

Ako odaberete parfem koji vam pristaje i koji ističe vaš prirodan miris, vidjećete da to djeluje kao magnet na suprotan pol.

Donji veš

Baš kao ni muškarci, ni dame nisu imune na situaciju u kojoj njihovom izabraniku slučajno iz pantalona izviri donji veš. Idealno bi bilo da to bude privlačniji model gaćica, u crnoj ili nekoj drugoj tamnijoj boji.

Bijela košulja

Većina žena smatra da je muškarac koji nosi bijelu košulju seksi. Jednostavno, košulje svjetlijih tonova odaju utisak ozbiljnosti.

Telegraf

Komentari

komentara