Ljubav i veze

Prvi izazak je uvijek lutrija – Kako da osigurate drugi izlazak?

Napisao admin

Prvi izazak je uvijek lutrija – ne znate da li će se dogoditi hemija. Međutim, postoji nekoliko trikova kako da ga ubijedite da vas ponovo pozove.


par (foto:cure.ba)

“Muškarci vjeruju da oni odlučuju, ali oni zapravo samo odgovaraju na ženske signale”, kaže istraživač dr Džejms Huran, prenosi “Cosmpolitan”.

Ovo su neki od savjeta koji će vam pomoći da pametno odigrate na prvom sastanku i osigurate sljedeći, naravno, pod uslovom da vam se taj “kandidat” dopada.

Na sastanku

Muškarcima je bitno da se osjećaju cijenjeno, zato ga pitajte neko važno pitanje, recimo šta mu je najveći uspjeh u životu. Osjećaće se važno, što će povećati šanse da vas ponovo pozove.

Njihova omiljena tema je, logično, seks i takvi razgovori će povećati njihov interes. Ipak, tu treba biti oprezan, izbjegavajte previše informacija i predetaljna pitanja.

Dodirujte ga. Uhvatite ga za zglob ruke da provjerite koliko je sati. Ponekad, kad vas dečko ne nazove nakon izlaska, to je zato što misli da niste zainteresovani. Razbijanje dodirne barijere aktivira njegov libido.

Nakon izlaska

Izmamite poljubac gledajući ga nekoliko sekundi u oči, pa u usne. Ako vam se primakne, pričekajte nekoliko sekundi, jer će ta pauza učiniti trenutak još strastvenijim. Ako ne reaguje, nasmijte se i recite: “Laku noć”.

Ako situacija počne da izmiče kontroli, sklonite mu ruke i recite: “Super sam se provela”. Zatim se nasmiješite i idite. Hemija na prvom sastanku može biti jaka, ali je pametnije pričekati malo sa seksualnim aktivnostima.

Za kraj…

Bez obzira na to da li ste već ščepali telefon, oduprite se porivu da mu pošaljete poruku odmah nakon izlaska.

Muškarci žele da love i osvajaju i svaka sekunda u kojoj se pita da li vam se sviđa pomaže da bude uzbuđeniji kad napokon sazna da vam se dopada.

Ako se i nakon nedjelju dana javi, zaboravite na njega, gužva na poslu, fakultetu, samo su izgovori, jer da mu je stvarno stalo našao bi pet minuta bar za običan telefonski razgovor.

Mondo

Komentari

komentara