Ljubav i veze Magazin

OVE NEDJELJE SE PAZITE: Za Strijelčeve veoma VAŽAN PETAK, a Ribe ulaze u tajnu vezu SA OVOM OSOBOM!

Napisao A. K.

Nedeljni horoskop od 27.08. – 02.09.2018.

OVAN: Već od ponedeljka će vam se ukazati nove poslovne prilike. Koliko god to na početku vama delovalo teško već sredinom nedelje sve će doći na svoje mesto. Zato se potrudite da budete strpljivi, jer svojom brzopletošću možete sve pokvariti. Sportisti mogu očekivati dobre rezultate. U ljubavi vas očekuju iznenadni susreti. Nova poznanstva se mogu već pri prvom susretu pretvoriti u strastvene varnice. Ljubav je već iza prvog ćoška. Moguća glavobolja i alergijske reakcije.

BIK: Ne propustite dobre prilike na poslu. Previše ste u mašti i vaše želje nisu realne, zadovoljite se onim što je tu, jer i bez toga možete da ostanete. Pokreće vam se period rešavanja stambenog prostora. Bikovi koji su već u vezama neka budu tolerantniji. Slobodni će se cele nedelje osećati usamljeno i misliće da ljubavi nema nigde na vidiku. Budite strpljivi, uskoro će vam doći bolji period i uživaćete u ljubavnim avanturama. Nesanica i nervoza će vas mučiti, krenite na jogu i počnite da meditirate.

BLIZANCI: Kada je posao u pitanju imaćete vetar u leđa, moguća je povišica, odlazak na poslovni put ili napredovanje u karijeri. Čak i male promene u ovoj nedelji doneće vam nov put na duge staze. Očekujte prijatno druženje sa kolegama. Mnogi će poželeti da dugu vezu krunišu brakom. Slobodni će i dalje imati dilemu koja ljubav je prava i koga izabrati. Važno je da nije dosadno i da nalazite razonodu u dopisivanju sa nekoliko njih, pazite samo da ne pošaljete poruku na pogrešan broj. Šetajte i trenirajte što više.

RAK: Verujte više svojoj intuiciji, prihvatite poslove samo koji se vama čine dobrim. Ne slušajte savete drugih, neki čak i svesno žele da vam naude. Nije vreme da širite posao, probajte da ovo što radite osigurate što više. Moguć je iznenadni novčani dobitak. Ovu nedelju ćete više posvetiti prijateljima, zaboravićete kako se funkcioniše udvoje. Prijaće vam uživanje po kafićima i odlazak kod prijatelja na zabavu. Moguće su oscilacije krvnog pritiska i vrtoglavice.

LAV: Na poslovnom polju nikako da krene na bolje. Sve je nekako tu ali kao da svaku šansu propustite. Budite i dalje vredni i uporni i trud će se jednog dana isplatiti. Napokon volite i osećate se voljeno, ne opterećujte se do kada će trajati ta harmonija. Ne brinite, vama uvek ljubav dođe u pravi čas. Slobodni mogu očekivati vraćanje stare ljubavi. Priuštite sebi odlazak u Spa centar, kozmetički salon ili na neku masažu, potrebno vam je opuštanje. Moguća kostobolja.

DEVICA: Napokon ste napredovali u karijeri. Potrudite se sada najviše što možete, dajte sve od sebe. Mnogim Devicama ovo će biti naporna i uzbudljiva nedelja, dosta je bilo odmaranja. Upotrebite i svoju kreativnost tako će vam posao biti zanimljiviji. Dugo vas već muči veza koja je sama po sebi nedefinisana, dobro razmislite da li treba da ostanete u njoj. Ne zaboravite da vam uglavnom nešto novo dođe tek kada ispratite staro. Pazite šta jedete, moguća su trovanja i problemi sa varenjem.

VAGA: Otvaraće vam se dobre prilike za napredovanje u karijeri. Nedelja će vam brzo proći i u petak ćete shvatiti da sve što ste radili ima još veći značaj nego što vam se činilo na početku. Vaša potreba za emotivnom sigurnošću će vas opterećivati cele nedelje. Zbog toga ćete pristajati na svakakve veze, imate jarku želju da uživate u partnerstvu. Neko neraspoloženje će vas pratiti cele nedelje, probajte da ne rasipate svoju energiju na beskorisne stvari.
ŠKORPIJA: Ove nedelje ćete izgubiti energiju za konkretan rad pa ćete zato biti opušteni, okrenućete se više komunikaciji sa saradnicima i proširivanju poslovnih kontakata. Nećete brinuti za rezultate i svaki radni dan će vam proleteti uz veliku dozu humora. Uživate u tajnoj vezi, neka tako i ostane jer nije baš dobar trenutak da ta veza izađe u javnost. Smirite svoje strasti jer vam samo mogu doneti probleme. U poslednje vreme ste malo preterali sa lekovima protiv bolova, potrudite se da smanjite korišćenje. Bolovi u želucu.

STRELAC: Moguće su loše situacije na poslu pa čak i nagli prekidi saradnje. Ne dozvolite da vas negativnost drugih ljudi uznemiri. Naprotiv, nasmejte se jer svaka borba je korak napred. U trenutnoj ljubavnoj vezi vam je postalo dosadno, nešto biste vi menjali ali još uvek ne znate da li je pametno. Ne žurite, preispitujte se još malo jer već krajem nedelje će se odigrati događaji koji su vam bili potrebni. Slobodni neka budu strpljivi, ljubavni izazovi neka još malo budu na ispitivanju. Doći će sve u svoje vreme. Moguć pad imuniteta, uzimajte više voće i povrće.

JARAC: Pred vama je uspešna nedelja. Uzećete stvar u svoje ruke i uložićete svu svoju energiju u nove poduhvate. Trud će se isplatiti. Svoje kreativne ideje stavite u prvi plan, njihova realizacija će biti vrlo plodonosna. Moguće je da ćete se slučajno naći u društvu interesantnih osoba, one nisu slučajno ušle u vaš život. Promeniće vam na bolje ili emotivnu ili poslovnu situaciju. Prema sadašnjem partneru ćete i dalje biti hladni i rezervisani. Bolovi u leđima i zglobovima. Izbegavajte višečasovno sedenje u klimatizovanim prostorijama.

VODOLIJA: Rešili ste da menjate posao ili da pravite krupne promene u svom poslovanju. Iskoristite ovu nedelju za prikupljanje informacija i sklapanje novih poslovnih odnosa. Zakažite što više sastanaka, jedan od njih će vam pokrenuti rešavanje nedoumica koje imate u svom poslovanju. Imate puno ljubavnih veza, ali ni jedna nije ozbiljna. Srećni ste i ispunjeni kad eksperimentišete i menjate partnere. Uživajte u slobodi kad već možete. Smanjite nervozu, moguće su neke upale ili hirurške intervencije.

RIBE: Na poslu nije baš sve kako ste bili zamislili. Pojedine kolege vas nerviraju i jedva čekate vikend. Ovo je nedelja kada treba da se potrudite da ne reagujete burno, potrebna vam je samokontrola. Povucite se i čekajte svojih 5 minuta. Imaćete iznenadne finansijske troškove. Očekuje vas ulazak u tajnu ljubavnu vezu, moguće je da će vas od te osobe deliti velika razlika u godinama. Ribe koje su već u dugim vezama čekaju nagli preokreti. Alergije na polen i upala bešike i mokraćnih kanala.

Izvor: Srbijadanas

Komentari

komentara