Ljubav i veze

Par savjeta – Kako da dobrog frajera odvedete u krevet

Napisao admin

Na žurci ste upoznali savršenog frajera od kojeg cijele večeri niste mogli da se "odlijepite". Super je što i on "trza" na vas, ali vas muči jedna stvar – kako da ga odvučete u krevet? Evo nekoliko savjeta koji će vam u tome pomoći.


Strast (foto: cure.ba)

Obavezno nosite seksi svileni donji veš koji loži na sam dodir. Tokom večeri mu pružite mogućnost da zaviri ispod vaše majice ili haljine i da vidi kakav veš nosite.

Usred razgovora se izvinite i idiote u toalet. Nekoliko minuta kasnije pošaljite SMS sljedećeg sadržaja:

– Upravo sam se dodirivala razmišljajući o tome šta želim da mi radiš kasnije. –

Nabavite gume za žvakanje ili bombone, osvježite dah prije nego ga poljubite. To će ga dodatno naložiti.

Dok razgovarate s prijateljima na žurci ili “cijelu vječnost” čekate piće na šanku, neprimetno radite Kegelove vježbe. To će vam pomoći da se pripremite za uzbuđenje koje vas kasnije čeka.

Na putu do kuće počnite da ga zadirkujete. Lagano prstima dodirujte donji dio njegovog grla, držite se čvrsto za kaiš njegovih pantalona,a ili gurnite prstiće između dugmadi njegove košulje. I, naravno, ne skidajte seksi osmijeh s lica.

Parkirajte se, izađite iz automobila i snažno ga pritisnite na haubu strastveno ga ljubeći. Ako idete kod njega, a on pred vratima nespretno traži ključeve stana, stisnite svoje grudi na njegova leđa dok ih traži. Tada ga zagrlite i rukama obuhvatite njegov “paket” preko pantalona.

Kada napokon uđete u stan, naslonite ga na vrata, obavijte svoje noge oko njegovog struka i strastveno ga poljubite. Dalje će se stvari odvijati svojim tokom, samo se prepustite strastima i uživajte!

trojka.rs

Komentari

komentara