Ljubav i veze

Dnevni horoskop: Djevici postaje nepodnošljivo, prošlost kuca na vrata Jarca

Napisao H. H.

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas:

OVAN

Stalno govorite o promenama, pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni, pišu “Novosti“.

BIK

Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva.

BLIZANCI

Predstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno, pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to.

RAK

Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje.

LAV

Dan je obeležen neprijatnostima kojima će vas izložiti službena lica, bez obzira na to da li ste krivi ili ne. Budite pažljivi, sve što radite, neka bude pošteno. Svaki pokušaj vaše manipulacije biće sankcionisan u vidu novčane kazne.

DJEVICA

Loši odnosi u vašoj radnoj sredini postaju nepodnošljivi, pa vama ne preostaje ništa drugo nego da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju.

VAGA

Izvesni su iznenadni troškovi, ipak se ne nervirajte jer ćete uspeti da stabilizujete situaciju. Podršku potražite od prijatelja. Izbegnite susret sa partnerom, jer jedna bezazlena nespretna rečenica može biti okidač za ozbiljnu svađu.

ŠKORPIJA

Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i da ih redom, jednu po jednu, završite do kraja. Finansijska situacija je značajno popravlja pa je pravo vreme da, pre nego što odete u kupovinu, raščistite dugove i zaostale neplaćene račune.

STRIJELAC

Manji priliv novca nije dovoljan da pokrijete sve rashode. Oslanjate se na partnera, umesto da zasučete rukave i izlaz obezbedite sopstvenim snagama. Pružite šansu prijateljima, jedan od njih vam može predložiti sjajno rešenje koje vi sami ne vidite.

JARAC

Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja, pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti, pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu.

VODOLIJA

Bežite iz realnosti tako što se prepuštate carstvu mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi verujete da je u izgledu koketiranje i najava ljubavne avanture.

RIBE

Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite.

Komentari

komentara