Ljubav i veze

U nekim situacijama – Sedam laži koje svaki muž čuje od svoje žene

Napisao admin

U nekim situacijama i na neka pitanja žene automatski odgovaraju lažima, i to mnogo puta tokom života. Donosimo sedam situacija u kojima žene nikad neće reći istinu mužu.


par (foto:cure.ba)

Nisam ljuta! 

Zašto muškarci imaju potrebu da ženu pitaju da li je ljuta kad je ljuta! Pobogu, pa to izbija iz svake njene pore. Ali odgovor će uvijek, uz povišen ton, biti: “Nisam ljuta!” 

Baš me briga! 

Reakcija je vrlo slična prethodnoj. Naravno da je ženu itekako briga. Štaviše, ako je već spomenula određenu situaciju ili problem, definitivno joj je stalo. To se vrlo jednostavno može iščitati na njenom licu i po držanju tijela. 

Cio dan ništa nisam jela! 

Žena time želi da kaže da je bila toliko zauzeta da je jedva išta stigla da gricne. Prava istina je da ustvari nije pojela “pošten” obrok. 

Krećem na dijetu! 

To se gotovo uvijek završi kao laž. Međutim, kad to žene izgovaraju, one stvarno imaju najozbiljnije namjere… Od sutra! 

Bilo je na rasprodaji! 

Ma koliko god puta muškarci pitali koliko je nešto koštalo, žene će uvijek odgovoriti da su to kupile povoljno i na rasprodaji. Žene smatraju da je najvažnije da su određenu stvar kupile po dobroj cijeni. Toliko “dobroj” da je bolje ne otkrivati je! 

Ali djeci je to stvarno trebalo! 

Mame često “nalete” na nešto za svoje klince što ih obori s nogu. I što je, naravno, djeci neophodno. Osim toga, kako tata može da bude protiv toga da se kupi nešto malom zlatu kome to, ali stvarno, treba?! 

To mogu da kombinujem sa svačim! 

Da, baš! Ultravisoke štikle savršeno se uklapaju u svakodnevne obaveze i stil oblačenja, pa su bile neophodne i potpuno opravdana investicija.

Magazin.hr

Komentari

komentara