Ljubav i veze

Kakve nevaljale igrice vole horoskopski znaci: Bikovi vole „zabranjeno voće“, Vodolije masažu…

Napisao A. K.

Kako zvezde kažu, svaki znak zodijaka ima svoje želje koje se tiču uloga u kojima bi voleli da se nađu dok vode ljubav, a koje ih nenormalno uzbuđuju.

OVAN

Ovaj horoskopski znak voli da vlada, te će posebno uživati u ulogama gde je on dominantan. Njima posebno odgovaraju uloge policajaca, ili nekog drugog autoriteta koji će preuzeti stvar u svoje ruke i kazniti vas ukoliko budete nevaljale.

BIK

Bik je znak koji uživa u predigri. Njega posebno uzbuđuju odnosi u kojima se radi nešto što je zabranjeno i što se ne sme. Zato su za njih uloge poput onih u kojem njegova partnerka ima muža, i odlučuje da ga prevari baš sa njim.

Posebno ih uzbuđuju burme na ruci partnera, jer im ukazuju da diraju nešto što je zabranjeno.

BLIZANCI

Zanimljivo je kako oni uživaju da budu tretirani od strane partnera, koji će im se maksimalno posvetiti. I kao što se medicinska sestra posvećuje svom pacijentu, tako i on želi ima pored sebe u krevetu seksi, mladu i perverznu medicinsku sestru koja će zadovoljiti sve njegove potrebe.

RAK

Rak važi kao izuzetno osećajni znak Zodiaka. Pošto vole da ispunjavaju sve želje partnera, vole i da pomažu ljudima te će njih najviše uzbuditi uloga vatrogasca koji je došao da vas spasi od požara i ponese na neko sigurnije mesto.

U svoj krevet, naravno.

Izvor: Prva

Komentari

komentara