Ljubav i veze

Kada, gdje, kako i sa kime flertovati – Škola flerta: Postani prava zavodnica

Napisao admin

Lako je pričati da je samopouzdanje u osvajanju nekoga ili nečega bitno. Ok, zaista je! No koje još sastojke morate izmiksati kako bi vaš fert bio uspješan? Ne znate? Mi smo otkrili za vas kada, gdje, kako i sa kime flertovati.


Flertovanje (foto: cure.ba)

Sigurno vam se nekada dogodilo da vam neka osoba pruži ruku kao da nije jela i spavala prošlih deset života. To, osim što je nepristojno, ostavlja dojam neopisive bezvoljnosti. Vi ne želite biti bezvoljni ako upoznajete nekog dobrog frajera. Dapače, čvrsto i elegantno pružite mu ruku, jer na taj način iskazujete dio svoga karaktera. No, nemojte odmah čim ste mu dali ruku povlačiti je natrag, nego napomenite kako vam je drago što ste se upoznali. Dotaknite osobu za rame, očistite mu košulju od mrvica.

Ne biste vjerovali koliko je prvo rukovanje važno, ne samo u ljubavnom životu nego i u upoznavanju prijatelja ili sklapanju nekih poslova. Ono je pokazatelj onog drugog dojma nakon što ste prošli prvu fazu prilaska.

Nitko ne voli žene koje urlaju. Istina nekad se dobro pošteno izderati, ali vaš ton glasa prilikom upoznavanja iznimno je važan. Što ste vi tiši on je bliži! Znate ono ne čujemo se dobro.. mirnim i tihim tonom glasa ostavit ćete dojam kao da ste osoba koja ima razumijevanja i mnogo nježnosti, piše Index. Ovakva komunikacija poželjna je i sa prijateljima, pa čak i sa neljubaznim tetama u autobusu.

Oči su ogledalo duše stara je to poslovica. Gledajte ga odvažno i ravno u oči. Bez obzira na to o kome je riječ vaš pogled puno znači. Njime pokazujete odlučnost, nitko ne voli razgovarati sa nekim dok mu oči bježe po zraku. Potrudite se da vaše oči sjaje. U njima čuvate neke velike tajne, koje ćete otkriti s vremenom.

Nakon što ste se već skoro pa upoznali pohvalite sugovornika. Recite mu kako ima lijepu košulju, sladak osmijeh ili dobre ruke. Svatko voli primati komplimente. No ako vam osoba uzvrati kompliment nemojte se cerekati i odbijati ga nego naprosto recite: Hvala! Primanje komplimenata pokazuje da ste svjesni sebe i svojih kvaliteta.
Vrlo je važno i slušanje. Nemojte samo govoriti i govoriti. Dajte mu priliku neka vam kaže nešto o sebi, postavljajte mu pitanja i pokažite da vas zanima sve što vam ima za reći. Fora sa slušanjem sugovornika također je odlična i na nekim razgovorima za posao, ali i u zadržavanju prijatelja. Nitko ne voli osobe koje pričaju samo o sebi i svojim problemima.

Bitno je biti siguran u sebe. Ako volite sebe, voljeti će vas i drugi pokažite mu koliko ste si važni. Osim što ste sigurni budite i srdačni.

cure.ba

Komentari

komentara