Ljubav i veze

Dajte mu zeleno svjetlo – Šest načina da privučete frajera

Napisao admin

Da li vam se ponekad dešava da se osjećate kao da vam momci ne posvećuju dužnu pažnju, a ne možete da utvrdite zašto? Ne brinite, to ne znači da vam nešto fali, već samo da možda niste savladale nekoliko ključnih trikova za privlačenje pažnje frajera.


par (foto:cure.ba)

Upozorenje: kada dovedete do savršenstva ove trikove može vam se desiti da postanete takav magnet za muškarce da ćete ih privlačiti svuda. Bukvalno – čak i dok stojite u redu za šalter u pošti. 

1. NE IZLAZITE U GRUPAMA VEĆIM OD TRI 

Djevojci u većoj grupi je izuzetno teško (čitajte: zastrašujuće) prići. Tročlana grupa je optimalna jer vaše dvije prijateljice mogu jedna drugoj da prave društvo dok vi ćaskate sa momkom koji vam je prišao. 

2. U RUCI DRŽITE PIĆE 

Momci ne žele da ih iskorišćavaju. Što će reći: ne žele da vam u samom startu plate piće. Ako imate u ruci do pola popijen koktel kada vam frajer priđe, on će moći neopterećeno da započne ćaskanje sa vama. Ukoliko sve pođe kako treba, ponudiće se da časti sljedeću rundu i nastaviti priču. 

3. ISKRENO SE OSMJEHUJTE 

Tako očigledno, zar ne? Ali prosto je nemoguće dovoljno istaći važnost osmijeha, kao i činjenicu da je nemoguće da djelujete seksi ako ste distancirani. Žene se stalno spontano smješe (kada smo nervozne, trudimo se da budemo ljubazne itd.) – zato ćete ako to uopšte ne radite izgledati kao nepristupačna gvozdena lady. 

4. USAVRŠITE POGLED KOJI OSVAJA 

Da biste ga privukle i sa drugog kraja prostorije, blago sagnite glavu i uputite mu nekoliko “vrućih“ pogleda. Momci obožavaju da ih gledate ovako ispod oka – jer se tako osjećaju muževno. A ako je momak u suprotnom uglu prostorije tako divan da vam je teško da ga gledate direktno u oči (zasljepljujuće, kao kad netremice gledate u sunce!), lažirajte stvar fiksirajući mu pogledom dio između očiju. 

5. NE PITAJTE GA ODMAH ČIME SE BAVI 

Neki muškarci misle da je svaka žena lovac na novac, a u ovo doba masovnih otpuštanaja mnogima će biti iritantno pitanje o poslu. Zato taj dio ostavite za kasnije. 

6. VODITE NEOBAVEZNE I POZITIVNE RAZGOVORE 

Ponekad djevojke nisu ni svjesne u koliko negativnom svjetlu same sebe predstavljaju. Kada izađete u grad, trebalo bi da se zabavljate i zato svaka pritužba (“Ovdje je prevruće!“), pesimistička izjava (“Definitivno slijedi još jedan užasan dan”) ili pakosna opaska (“Snimi cipele one ribe!”) prilično potkopavaju auru zabavne djevojke kojom bi trebalo da zračite. Zato birajte neobavezne teme za ćaskanje.

Cosmopolitan.rs

Komentari

komentara