Ljubav i veze

SEDMIČNI HOROSKOP: Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 4. do 10. juna…

Napisao A. K.

Ovo neće biti laka sedmica za ljubav, bilo da ste sami, u vezi ili negdje između.

Venera i Pluton će zaratiti, a vi ćete osjećati da ste emotivno izmanipulisani. Možda zapravo vi pokušate da nekim manipulišete? To neće uspjeti. Ljubav se ne dešava na silu. Problem je u tome što ni komunikacija među partnerima ove sedmcie neće biti na nivou. Merkur će u srijedu biti u kvadratu sa Neptunom, a istina će visiti u vazduhu. Upamtite da je i ono što se prešuti ipak laž, koliko god mislili da štitite partnera od istine. Sunce će u četvrtak ući u kvadrat sa Neptunom. Zbunjenost će i dalje komešati vazduh, a u magli je teško jasno vidjeti. Ove sedmice to nemojte ni pokušavati…

Ovan

Vaše poslovne ideje nailaze na dobar odziv nadređenih. Ovo je dobar period za napredovanje. Kada je ljubav u pitanju, nemojte previše analizirati. Uživajte u onome što vam se trenutno događa, piše “Fokuzz“.

Bik

Naučite da prvo skočite, pa kažete hop. Nagle odluke ili reči mogu da vam se obiju o glavi. Partner ima nešto da vam saopšti.

Blizanci

Morate riješiti situacije iz prošlosti kako biste nastavili sa svojim životom. Svaku žrtvu koju podnesete za druge, karma će vam višestruko vratiti. Oprezno u saobraćaju.

Rak

Spremite se za emotivnu vrtešku. Ispostavit će se da vam osoba za koju ste vjerovali da vam je prijatelj ne misli dobro. Izvucite pouke i nastavite hrabro dalje.

Lav

Ako želite da vam odnosi sa ljudima uspevaju, bilo na poslu, bilo na emotivnom planu, morate biti spremni na kompromis. Niko ne voli egoiste i sebičnjake.

Djevica

Zvijezde su vam naklonjene i morate biti zahvalni za ono što imate. Poslovna i finansijska situacija se popravlja. Oprezno sa alkoholom.

Vaga

Ne započinjite nove projekte dok ne završite stare. Ovo je period kada vam je potreban fokus i energija. Bezazleno flertovanje na poslu prijeti da se pretvori u nešto više.

Škorpija

Uzbudljiv vikend je pred vama kada je ljubav u pitanju. Varnice će letjeti na sve strane, a vi ćete izgubiti glavu za osobom koju do sada niste primijećivali. Uživajte!

Strijelac

Ponedjeljak je pravi dan za nove početke na svim životnim planovima. Vrijeme je da okrenete novi list i počnete da živite život po svom, jer jedino tako možete biti istinski sretni. Prijatelj će vam saopštiti nevjerovatne vijesti.

Jarac

Porazgovarajte iskreno sa partnerom šta želite od vašeg odnosa. To je prvi i najvažniji korak. Ako vam je potrebno vrijeme za sebe, to i recite. Jedan poziv može potpuno da promijeni tok vaše karijere.

Vodolija

Osjećate da ste razapeti na sve strane. Problem je u tome što vi ne znate da postavite prioritete. Slijedite svoje srce kada je u pitanju donošenje odluka. Sreća je na vašoj strani.

Ribe

Osjećate da vas posao ne ispunjava kao nekad. Možda je vrijeme za neki novi izazov? Neka se slobodne Ribe pripreme za leptiriće u stomaku. Ljubav se osjeća u vazduhu.

Komentari

komentara