Ljubav i veze

Emina Jahović: Ne razmišljam o novom partneru

Napisao H. H.

Pop zvijezda Emina Jahović nedavno je otkrila zbog čega se rastala od supruga Mustafe Sandala, da će uprkos razvodu ostati da živi sa sinovima u Instanbulu i kako je ponosna na sebe što ima hrabrosti za još jedan životni početak, ali i da trenutno ne razmišlja o novom partneru.

Razvod pjevačice Emine Jahović (36) i turske pop zvijezde Mustafe Sandala (48) više od dva mjeseca jedna je od glavnih medijskih tema, a dok su jedni krivicu za krah ljubavi pripisivali lijepoj brineti, drugi su smatrali da je njen bivši suprug više doprinio ovakvom razvoju događaja, piše “Story“.

U želji da stane na kraj javnim debatama o tome zbog čega se ugasila njena ljubav, zanosna Novopazarka nedavno je za jednu emisiju otkrila istinu o svom razvodu.

“Mustafa i ja nismo imali krize, nikada se nismo svađali, jednostavno, ugasila se naša svijeća. Ovo nije lak životni period, ali navikla sam na to da za sve u životu moram više da se potrudim. U posljednje vrijeme mnogo sam se istrošila i privatno, i profesionalno, ali ponosna sam što sam imala hrabrosti i nekako skupila snagu da se sve ovo završi”, rekla je Emina i dodala:

“Naš brak ne funkcioniše već godinu i po dana. Ne smatram da se naša porodica raspala, jer ja ću Mustafi uvijek biti prijatelj. Prije svega, on je veoma dobar čovjek. Jedna starija gospođa davno mi je rekla da ne treba birati za muža onog čovjeka za koga ćeš se samo udati već od koga ćeš jednog dana moći i da se razvedeš”, rekla je pjevačica koja ne živi sa suprugom poslednjih deset mjeseci.

Priče o krizi u braku između Jahovićeve i turskog muzičara počele su da kruže još početkom godine, a njih dvoje su na Dan zaljubljenih i zvanično potvrdili da su se nakon deset godina razišli i to na svojim profilima na Instagramu. To je pokrenulo lavinu tračeva u kojima je Emina najprije okarakterisana kao rasipnica koja je nemilosrdno trošila novac svog muža, a potom joj je pripisana i etiketa nevjernice koja se u Beogradu tajno sastaje sa biznismenom Markom Miškovićem.

“To je apsolutna neistina jer ja tog čovjeka nisam vidjela više od deset godina. Mediji su pisali o tome u trenutku kada su mi se dešavale vrlo turbulentne stvari. Svako od nas ima svoj život i ni meni ni njemu nije u interesu da se tako nešto piše. Nemam šta da kažem na tu temu, osim da je potpuna izmišljotina”, rekla je lijepa pjevačica.

Nakon razvoda, Emina tvrdi da ne razmišlja o novom emotivnom partneru, a svoju pažnju usmjerila je na sinove Jamana (10) i Javuza (6) i na posao. Iako je početkom godine objavila album “Dalje” koji je publika lijepo prihvatila, uskoro će predstaviti još jedan novi singl. I dok je njen posao i dalje uglavnom vezan za Srbiju, pjevačica ne planira da napusti Istanbul.

“Ostajem da živim u Turskoj zbog djece i njihovog školovanja. Dolaziću često u Srbiju, kao što sam to činila i prethodnih deset godina i tu se ništa neće promijeniti”, rekla je te dodala da o novom partneru ne razmišljam u ovom trenutku.

Komentari

komentara