Ljubav i veze

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA MAJA: ZATEGNUTI ODNOSI KOD OVNA, BLIZANCI ŽELE SAMOĆU

Napisao A. K.

Rak će na svaki način zavoditi…

Ovan

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u osobnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste. Budite prirodni, pristupačni i s vjerom u svoju vještinu diplomacije, prenosi “cicimici“.

Bik

Imat ćete sjajnih ideja kako osvježiti svoj ljubavni život. Povedite se za njima, bit ćete sretniji. Vaši ljubavni apetiti rast će iz dana u dan. Gledat ćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

Blizanci

Dvojit ćete između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude s površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite među ljude. Vrijeme je za takvo nešto.

Rak

Na svaki način vi ćete se truditi zavoditi. Ponekad nećete znati koga, jer ste malo zbrkani. Odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i pričekajte bolje dane. Zvuči jednostavno.

Lav

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto takvo kakvo jest, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati status quo. Svima oko sebe poželjet ćete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svijet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

Djevica

Osoba s kojom radite dat će sve od sebe da vas malo bolje upozna. Možda će vam se pokušati približiti, dok ćete vi cijelo vrijeme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodit ćete se svojom inuticijom.

Vaga

Pokušat ćete biti ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će donijeti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam stoga pokazati svoju osjećajnost i osjetljivost. Na vama je da to prihvatite i da pokažete ljubav.

Škorpion

Kako vam još uvijek ne dolaze prave riječi, uspjet ćete pokazati ljubav na neki drugi način. Ni ne treba uvijek pričati. Manje neraspoloženje bit će povezano s težnjom da netko od vas dvoje dominira u odnosu.

Strijelac

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i uspoređivati to s onim što dobivate. Bit ćete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.

Jarac

Balansirat ćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Povedite se za unutrašnjim glasom. Jedan izlazak bit će dobar, a tu će biti i mali izazovi povezani sa stilom zabave i prehrane.

Vodenjak

Ono što će nedostajati u vašem privatnom životu vi ćete uspješno nadomjestiti svojom maštom. Ipak, ne prejtjerujte u sanjarenju jer bi vam poneka dobra prilika mogla izmaknuti. Dani će biti promjenjljivi, a vi trebate biti budni.

Ribe

U osobnim pitanjima oslanjat ćete se na svoje prijatelje. Oni će vas uputiti kako ići dalje. Kad krenete u akciju vaše samopouzdanje bit će nakratko poljuljano, no brzo ćete uvidjeti da vas druga strana zaista

Komentari

komentara