Ljubav i veze

Potresna ispovijest Nataše Bekvalac: “ZVAO ME JE KU*VETINOM PRED PRIJATELJIMA! PAKAO JE POČEO VEĆ NA VJENČANJU”

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac otkrila je detalje iz života sa Lukom. Problemi su počeli mnogo prije nemilih događaja prošle sedmice.

Kako saznaje magazin “Svet“, bračni život Nataše Bekvalac i Luke Lazukića bio je daleko od savršenog od samog početka. Nataša je u emotivnom priznanju iznijela detalje iz dosadašnjeg odnosa sa Lukom, iz kojih se svakako moglo naslutiti da je trenutni epilog bio neizbježan…

Pakao je počeo već na vjenčanju, tad je kupio pištolj!“, objasnila je Nataša, ali tu njihovim problemima nije bio kraj.

Zlostavljao me je pred prijateljima, govorio je da sam ku*vetina. Svima je govorio: Moja žena je kafana u koju svako može da uđe“, dodala je srbijanska pjevačica.

Luka se, naime, borio i sa problemom sa alkoholom.

Ima problem s pićem, može da popije i flašu viskija“, objasnila je Bekvalac.

Podsjećamo Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas su dali iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu po pjevačicinoj prijavi da ju je suprug brutalno pretukao.

Prvo je iskaz davao Luka, zatim je oko pola dvanaest stigla pjevačica zajedno sa dadiljom i zadržali su se u zgradi suda sve do 15.50.

Lazukić je nakon davanja iskaza, iako je rekao da će dati izjavu za medije, bez riječi otišao automobilom koji je došao po njega.

Iskaz je potom dala pjevačica, a zatim i dadilja. Nataša je iskaz davala 3 sata, koja je došla nakon Luke i završila u 15.50.

Bekvalčeva je izašla u pratnji advokata, a onda je stigla kući u pratnji advokata i nije davala izjave.

Komentari

komentara