Ljubav i veze

NATAŠA BEKVALAC odlučna: Podnijela zahtjev za razvod, Luka neće moći vidjeti svoju kćerku sve do……

Napisao H. H.

Bekvalčeva će u brakorazvodnoj parnici pokušati da dokaže da je Lazukić, kog optužuje da ju je tukao pred bebom, nepodoban za obavljanje roditeljske dužnosti

Nataša Bekvalac čvrsto je riješila da prekine svaki kontakt sa suprugom Lukom Lazukićem i da pravdu što prije potraži na sudu.

Pjevačica, koja je podnijela zahtjev za razvod sedmomjesečnog braka zbog porodičnog nasilja, tražiće potpuno starateljstvo nad njihovom jednoipomjesečnom kćerkom Katjom. Od suda će, kako naš izvor otkriva, zahtjevati i da Lazukiću zabrani da viđa njihovu kćerku do njenog punoljetstva.

– Nataša je izgubila povjerenje u Luku i više ne želi da rizikuje da je povrijedi na bilo koji način. Poslije svega što se dogodilo u subotu ujutru, ona ga se plaši i ne želi da dijete raste uz njega. Njoj je najvažnije da ima apsolutno starateljstvo nad kćerkom. Zbog toga insistira na tome da njeni advokati na sudu zastupaju tezu da je on nepodoban za obavljanje roditeljske dužnosti. Insistiraće na tome da on dijete može da vidi tek kada napuni 18 godina. Tačnije, Katja će tada, kao punoljetna osoba, moći da odluči da li će biti u kontaktu s ocem ili ne – kaže izvor “Kurira” blizak Bekvalčevoj i dodaje:

– Njeno je da zahtjeva, ali to ne mora da znači da će biti tako. Sud će odrediti da li će Luka viđati dijete ili ne, a očekujemo da on neće sedeti skrštenih ruku. Nataša je spremna da se bori kako za dijete, tako i za imovinu, jer ima dokaze da s Lukom tokom braka ništa nije stvorila. Ona ima podršku svoje porodice, a sestre su sve vreme uz nju –završava izvor

Komentari

komentara