Ljubav i veze

U 72. godini našla 53 godine mlađeg dečka: Zaljubila se na sinovoj sahrani

Napisao A. K.

Almeda Errell iz američke savezne države Tennessee kaže kako je konačno pronašla pravu ljubav u 72. godini života.

Na rođendanskoj zabavi upoznala je 19-godišnjeg Garyja Hardwicka, a od prvog trenutka su ludo zaljubljeni, piše Daily Mail.

Nakon samo dvije sedmice veze, Gary je zaprosio Almedu, i vjenčali su se uprkos 53 godine razlike, prenosi “Fokus“.

Gary za sebe kaže da je dosta ozbiljniji no što njegove godine govore, i da nikad nije volio mlađe djevojke.

Almedu je upoznao nedugo nakon što je okončao “nesretnu vezu sa 77-godišnjom ženom.”

Danas, nakon dvije godine braka, par kaže da je sretniji nego ikad, iako porodice ne podržavaju i ne odobravaju njihovu ljubavnu vezu.

Almeda, majka četvero djece, kaže da je ljubav samo broj.

“Kad nekoga zaista volite, ljubav je samo brojka. Sretno sam udata već dvije godine za svoju istinsku srodnu dušu”, sretno poručuje 72-godišnjakinja, i kaže da se zaljubila na prvi pogled znajući da s Garyjem želi provesti život.

Prelijepe plave oči, ali i osobnost, glavni su razlozi zbog kojih se Gary, kako kaže, zaljubio u Almedu koja ima šestero unuka.

“Uvijek je nasmijana, i povezali smo se bez problema, hemija je oduvijek bila odlična. Sve u vezi nje osvojilo me od prvog dana”, kaže Gary.

Uprkos razlici u godinama, dvojac ima slične hobije i zanimanja. Iako su nakon samo dvije sedmice stupili u brak, Gary naglašava kako nisu žurili i da je to bilo pravo vrijeme.

“Prvi put smo vodili ljubav prve bračne noći. Bilo je to sjajno iskustvo, Almeda je fantastična ljubavnica”, ističe Gary.

Par kaže da su prvi put zapazili jedno drugo na sahrani Almedinog sina, prije no što su se zvanično upoznali na rođendanskoj zabavi.

Almedin sin jedan je od onih koji se oštro protivi njenoj ljubavnoj vezi, te od dana kad je upoznala Garyja uopće ne komunicira s njom.

Aaron, Almedin 22-godišnji unuk, takođe nije oduševljen neobičnim parom. Kaže da tri godine mlađeg “dedu” zove tako samo kad je pijan. Ipak, drago mu je što je njegova nana sretna.

Gary i Almeda na YouTube kanalu objavljuju video zapise svoje neobične ljubavi, a imaju i 49.000 pratilaca.

Svima poručuju da su godine samo broj i da prate svoje snove, prenosi “Fokus“.

Komentari

komentara