Ljubav i veze

Ne morate mu "kopati" po Facebooku – Tri pitanja koja će ga razotkriti!

Napisao admin

Određene stvari, poput prvih ljubavi ili prvog automobila, zauzimaju posebno mjesto u našem pamćenju cijeli život. Zato, ako malo pročeprkate po nekim njegovim emocionalnim uspomenama, možete mnogo doznati o njemu, što će vam pomoći da učvrstite vašu vezu.


Muškarac (foto: cure.ba)

1. Pričaj mi o svom prvom poljupcu

To je dobar put da otkrijete koliko je romantičan. Ako se na tu temu zanese, recimo, počne pričati kako joj je ruž mirisao na borovnice, onda znajte da vaš frajer ima izraženu nježnu stranu. S druge strane, ako zbija šale o tome i zaključi da je sve bilo nekako čudno, onda ne vodi previše računa o tim stvarima. 

2. Koja je tvoja prva najveća pobjeda?

Nije važno je li riječ o tome da je u trećem osnovne njegov nogometni klub pobijedio na školskom turniru ili je osvojio treće mjesto na županijskom natjecanju iz zemljopisa, ti će vam podaci dati uvid u način na koji doživljava konkurenciju i natjecanje. 

3. Što si kupio od svoje prve veće zarade?

Možda je odvojio novac za auto, a možda je lovu stavio u banku za crne dane. Što god da je učinio s novcem, to će vam pokazati koji su mu životni prioriteti i kojim materijalnim vrijednostima stremi.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara