Ljubav i veze

EVO ZAŠTO SU SE RAZVELI JAHOVIĆEVA I SANDAL: Mustafa ostavio Eminu zbog druge?!

Napisao H. H.

Turski superstar je postao veoma blizak s javnosti nepoznatom ženom i bilo je pitanje trenutka kada će se zvanično razići s popularnom pjevačicom.

Emina Jahović i Mustafa Sandal prošle sedmice su potvrdili da se razvode nakon deset godina braka, a razlog za to je, kako “Kurir” saznaje, druga žena!

Pjevačica i njen bivši muž objavili su na društvenim mrežama otvoreno pismo, ali detalje nisu precizirali. Prema određenim saznanjima, turski pjevač je insistirao na razlazu! Njih dvoje su pokušavali da sačuvaju zajednicu, najviše zbog djece, ali u tome nisu uspjeli. Kako se saznaje od njihovih bliskih prijatelja, Sandal je u posljednje vrijeme postao blizak s javnosti nepoznatom ženom i bilo je pitanje trenutka kada će se njih dvoje razvesti, piše “Kurir“…

Napustio kuću

Nakon dugog razgovora, riješili su da se rastanu – Mustafa je na kraju odlučio da napusti njihovu porodičnu kuću, u kojoj će Emina ostati da živi s djecom. Ovim povodom kontaktirali smo s Eminom, ali ona na pitanje o razvodu nije željela da odgovori.

Nepoznata žena nova ljubav Mustafe Sandala – Kurir.rs

Iako su ih turski mediji posljednjih godinu dana razvodili, zvanično saopštenje o tome uslijedilo je tek na Dan zaljubljenih. Tada je pjevačica na Instagramu napisala da je došao kraj njene ljubavi s Mustafom.

“Nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo donijeli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila lahka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, s godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvijek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima Jamanu i Javuzu i u toj misiji smo ujedinjeni i s tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam željela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja. Voli vas vaša Emina”, napisala je pjevačica.

I ON SE OGLASIO

S druge strane, Mustafa je za turske medije izjavio:

“Između Emine i mene je ljubav prošla, nestala. Ostalo je poštovanje i to što smo roditelji našim sinovima.”

Komentari

komentara