Ljubav i veze

Najznačajniji događaj – Prvih 5 koraka do odabira svadbenih boja

Napisao admin

Vjenčanje spada u jedan od najznačajnijih događaja. Predstavljamo vam savjete koji ća vam olakšati njegovu organizaciju.


vjenčanje (foto:cure.ba)

RAZMISLITE O PROSTORU

Predvidite kako će izgledati vjenčanje, gledajući prostor u kome planirate slavlje. Ukoliko preovladavaju tamne boje, unesite malo svjetlijih boja koje će osvježiti ambijent. Imajte na umu da ste odabrali baš taj prostor jer vam sigurno nešto znači, samim tim gledajte da ga upotpunite na najbolji mogući način, tako što ćete unijeti vedre boje koje podižu raspoloženje. 

OTKRIJTE ŠTA ŽELITE

Važno je da poznajete svoj stil. Bacite pogled na vaš kućni dekor i orman. Da li vidite zajedničku boju koja preovladava vašim domom i stvarima ili boju koje uopšte nema? Važno je da se osvrnete na boju koja ispunjava vaš svaki dan, te će sigurno ispuniti i vaš svadbeni dan. 

RAZGOVARAJTE S MLADOŽENjOM

Obično su muškarci nezainteresovani da učestvuju u dekoraciji i odabirima detalja oko vjenčanja, ali pokušajte bar oko obadira boja da ga uključite jer možda postoje neke boje koje ga podsjećaju na neke negativne stvari. 

BUDITE INDSPIRATIVNI

Pregledajte časopise koji se bave tom temom i pretražite internet sajtove koji takođe sadrže informacije i savjete vezane za vjenčanja. 

IGRAJTE SE KOMBINUJUĆI BOJE

Što ste bliži odluci koje ćete boje upotrijebiti, izvršite što više eksperimenata da bi se bili sigurni da je izbor koji ste napravili pravi. 

Blic.rs

Komentari

komentara