Ljubav i veze

Ne radite ove stvari – Muškarci vole kada im priđete, ali nikada ovako

Napisao admin

Muškarci obožavaju žene koji se usuđuju da naprave prvi korak, ali to ne znači da će biti zadovoljni bilo čime.


Žena i muškarac (Foto: Cure.ba)

Kao i žene, i muškarci su izbirljivi kada im prilaze, pa je tako preporučljivo da ne radite ove stvari.

Načini na koje žene prilaze muškarcu, koji oni ne podnose: 

Djelujete očajno 

Ako muškarac ne reaguje, prepoznajte signale i produžite dalje, nikako se ne zadržavajte u nadi da će se ipak predomisliti poslije nekoliko pića. Muškarci jako dobro prepoznaju očajnu ženu, a takav način flertovanja nikada nije preporučljiv. 

Vulgarnost 

Seksi djevojka može da bude privlačna čak i ako je sasvim pristojna, ali mnoge djevojke odlučuju da preskoče pristojni dieo i odmah se bacaju na vulgarnosti. Iako u filmovima pale, u stvarnosti samo tjeraju muškarce dalje od vas. 

Nasilje 

Možda zvuči čudno, ali većina muškaraca ne želi da bude odvučena za ruku ili prisiljena na bilo šta. Kasnije, kada se bolje upoznate možda i da, ali za prvi kontakt, nasilje nikako nije dobra opcija. 

Pijani ste 

Pijani muškarci su rijetko simpatični, a pijane žene još manje. Znamo da većini nas treba mali podsticaj da bismo se uopše usudile da priđemo tipu, ali postoji velika razlika između djevojke koja je malo popila i one koja jedva stoji na nogama. Uvijek imajte u vidu u kom ste stanju, i pokušajte da realno procijenite svoje postupke, ma kako vam u tom trenutku djelovali odvažno i seksi.

index.hr

Komentari

komentara