Ljubav i veze

“Zaljubila sam se u svog tetka. Ludo se volimo, iako je on čak 32 godine stariji od mene”

Napisao H. H.

Njemica Josephine P. i njen tetak Gerrit H. tri se godine bore za svoju ljubav. Josephine je imala samo 14 godina godina kada su ona i Gerrit pobjegli.

U kamperu su putovali Belgijom, Španijom i Francuskom. Na kraju ih je vidjela jedna žena u trgovini na jugu Francuske i sve je prijavila policiji. Djevojka je vraćena roditeljima, a Gerritu je prijetio zatvor, piše “Doznajemo“.

Roditelji su kćerku odveli kod psihologa jer su tvrdili da je psihički bolesna, ali ona je i dalje insistirala da je s Gerritom koji se u međuvremenu rastao, otišla dobrovoljno. Tvrdila je da ga voli i da ih ništa neće rastaviti.

Budući da nije bilo dokaza da su spavali zajedno dok je Josephine bila mlađa od 16 godina, Gerrit nije kažnjen, a sud je odlučio i da im se ne smije zabraniti da se viđaju jer bi to navodno loše djelovalo na Josephine.

Josephine danas ima 17 godina, a Gerrit, bivši muž sestre Josephininog oca, 49. Razlika od 32 godine im ne smeta, a Josephine najavljuje da će se vjenčati iduće godine kada ona navrši 18.

– I dalje se borimo da drugi prihvate našu ljubav. Gerrit nikada nije manipulisao sa mnom. Ja sam htjela taj kontakt i sama sam razvila osjećaje prema njemu – tvrdi Josephine.

Gerrit tvrdi da je u početku odbijao tu vezu jer je imao familiju koju nije htio ostaviti. Danas o svojoj vezi kažu:

– Mi smo sretan par, najbolji prijatelji, srodne duše. Razumijemo se i jako nam je lijepo zajedno.

Par živi u stanu u Berlinu.

Josephine P. i njen tetak Gerrit H – Facebook

Komentari

komentara