Ljubav i veze

Stručnjaci otkrivaju – Tumač snova

Napisao admin

Ok, cijelu ste noć uživali u zagrljaju kolega, šefova, slavnih, nepoznatih, a sad je vrijeme da saznate što to znači, kaže stručnjakinja za snove Lauri Loewenberg.


Seksi žena (foto: cure.ba)

Stranac u krevetu.

Nakon što ste se probudili ne sjećate se ni njegova imena. Nema veze. Jedino što biste trebali izvući iz ove avanture jest zaključak da vam nedostaje muške energije. U prijevodu, trebali biste biti energičniji, jači, probitačniji…

Seks sa ženom

Možda vaša frendica ima super cipele koje želite, a to je jedini način da ih se domognete. Šala. Heteroseksualne žene s ovakvim snovima imaju problem pokazati svoju žensku, kreativnu stranu. Ili su možda trudne.

Dečko vas je prevario

Ne, ne morate odmah sumnjičiti svog dragog. Vrlo je vjerojatno da on uopće nema neku treću, nego trećeg. A on se, po svemu sudeći, zove posao pa se zbog toga osjećate malčice zanemareno i zakinuto. Oprostite mu!

Goli u noći

Hodate gradom noću kad odjednom shvatite da na sebi nemate ni komadić odjeće? Na vašem mjestu zapitali bismo se što vam je toliko povrijedilo čast, granice i integritet. I ne bismo se brinuli o tome što drugi misle. Pa čak i ako ste goli!

Seksi posao sa šefom

Nažalost, nećete od nas dobiti dopuštenje za prekovremene sate jer ovaj scenarij znači samo dvije stvari: ili se morate naučiti postaviti na poslu ili si malo organizirati život. Da, šefe!

Želite prijatelja

Erotski snovi u kojima se pojavljuje vaš najbolji prijatelj otkrivaju da podsvjesno čeznete za nekim njegovim karakternim crtama koje vam nedostaju i da bi prijatelj trebao to i ostati.

Ponovo s bivšim

Povrijedio vas je, bezočno napustio baš kad ste bili najluđi za njim pa što, dovraga, sad radite s njim? Vjerojatno čeznete za nekim lijepim trenucima koji vam nedostaju. I ruke dalje od mobitela!

Porno sa slavnim

Cijelu noć ste se ljubili s Robertom Pattinsonom i uživali u njegovim ugrizima. Hm, dilema je velika. Ili ste upravo pogledali neki njegov film ili doista želite isprobati žestoki seks koji uključuje i zubiće.

Apsurdna mjesta

Upravo ste se u zbornici poseksali sa svojim profesorom. Samo bez panike! Mnogo važnije od likova u snu je kakve osjećaje u vama budi kulisa – nesputanost, nesigurnost, zabavu, ushit…

Akcija bez orgazma

Iako je ovaj scenarij mnogo češći u muškim nego u ženskim snovima, on uglavnom upućuje na to da u stvarnosti imate neki neovršen posao. Ili ste se naprosto prerano probudili.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara