Ljubav i veze

Izgleda nevino, ali ona je najveća ROSPIJA horoskopa: Bez grižnje savjesti KRADE MUŽEVE, RASTURA PORODICE…

Napisao H. H.

Ništa ne može da je spriječi da sruši tuđu sreću ukoliko smatra da će to nju učiniti srećnom. Zbog svog stava, karaktera i životne filozofije, jedan horoskopski znak je najčešće u ulozi “druge žene”.

Ona je sama sebi najvažnija. I ne, nikako nije reč o sebičluku, već o potrebi da zadovolji sve svoje ciljeve, pa makar time prekršila neka pravila, piše “Kurir“…

Vođena željom za osvajanjem, ova žena se lahko uplete u avanture, i to one u kojima ostvaruje vezu sa zauzetim muškarcem.

Grižnja savesti joj nije jača strana, pa se neće previše dvoumiti, čak i ako zna da njen novi izabranik ima i suprugu i djecu.

Sebična je, voli da dominira i ništa ne može da je spriječi da sruši tuđu sreću ukoliko smatra da će to nju učiniti sretnom.

Uzalud su savjeti prijatelja, da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći i da niko nema pravo da ugrožava nešto što je druga žena godinama gradila – Škorpiju to ne zanima. Ona je najveća rospija među svim horoskopskim znakovima!

Osim Škorpije, u ovom smislu, ništa bolje nisu ni žene Ovnovi i Blizanci! Bježite glavom bez obzira!

Već je davno utvrđeno da kad je pitanju koji znak je sam sebi prvi, Škorpion nosi zlatnu medalju. Pa, nastavno na tu misao, Škorpionke imaju jako dobru šansu postati “druga žena”.

Ne samo da Škorpionke gledaju samo sebe, već će se okrenuti i protiv najbližim ako od toga imaju koristi i veliki su obožavatelji tajni. A njihova žudnja za životom se vrlo lahko može pretvoriti u želju za zauzetim muškarcem.

Žene Ovnovi su znak s najviše potencijala postati nečija ljubavnica. Razlog tome je što su poznate po tome što su jako sebične, ali njihova želja da uvijek naprave pravu stvar ih sprečava da budu na vrhu popisa.

Ali, sebičnost ih često zna dovesti u vezu s oženjenim muškarcem. Bez obzira koliko veliku potrebu ima da bude u pravu, obično pobjeđuje njezina sebičnost.

Problem kod Blizanaca je taj da su u njima kao dvije različite osobnosti, zahvaljujući čemu su jako manipulativni, što često i iskorištavaju. Kad žele nekog, izmanipulisati će i ljude i situacije kako bi ih dobile, i u tren oka ih odvući od njihovog partnera.

A budući da Blizanci jako vole avanture, i ovu situaciju će pripisati svojem divljem avanturističkom duhu i ponašat se kao da je to još samo jedno iskustvo koje su morale imati.

Komentari

komentara