Ljubav i veze

Više nije pouzdan – Da li je vaš dečko iz snova samo dobar glumac?

Napisao admin

Provjerite da li je vaš dečko zaista onaj s kojim biste voljele da provedete cijeli život ili je, u međuvremenu, izgubio interesovanje za vas i ponaša se u najmanju ruku nekorektno.


par (foto:cure.ba)

Više nije pouzdan 

Svi ponekad pravimo greške i izmišljamo razne izgovore da se ne vidimo sa nekim, iako kod kuće gledamo omiljeni film sa činijom kokica u krilu. Međutim, ako se konstantno dešava da vaš dečko kasni i ne ponaša se više prema vama kao prema princezi, onda možda nije vrijedno da bude u vašem društvu. 

Nije vas predstavio svojim prijateljima… 

Ne morate odmah biti prihvaćeni u njegovom društvu. Neki ljudi su jednostavno zatvoreniji i teško se otvaraju. Međutim, ako je prošlo nekoliko mjeseci da niste upoznali ni jednog njegovog prijatelja, onda se tu nešto dešava. Šta je to što on krije u vezi sa svojim prijateljima? Dajte mu vremena, ali ako vas zaista ne pušta unutar kruga svojih najbližih prijatelja, onda on možda i nije osoba za duge staze. 

Uvijek vi morate da ga zovete ili da mu šaljete poruke.. 

Naravno da su momci ponekad sporiji kad je komunikacija u pitanju, ali ako ste vi jedini koji ulažete trud da veza opstane, sad nakon što vas je osvojio… Ne želite nametljivog muškaraca ili nekog ko je zavisan od vas, ali vi sigurno ne možete biti jedina osoba koja želi da bude u kontaktu. Za vezu je potrebno dvoje. Ljubavna veza je kao dvosmjerna ulica, kojoj je uvijek potreban balans da bi preživjela. 

Nije se otvorio nimalo 

Provodite već neko vrijeme zajedno, a u stvari vrlo malo znate o njemu i njegovom privatnom životu. Neko dublje poznanstvo će vas vezati i održati vašu vezu uspješnom. Potrudite se da doprete do vašeg partnera. Ako to nije moguće, možda on ne želi da upoznate drugu stranu njegovog života.

B92

Komentari

komentara