Ljubav i veze

Pravi muškarac će svaku ženu naučiti 7 važnih lekcija kada stigne u njen život

Napisao H. H.

Da li vaš muškarac čini da se ovako osjećate? Koja je uopšte definicija prave osobe za nas? To nije ona koja će nam u svemu povlađivati niti koja će nas držati kao kap vode na dlanu. To je ona osoba koja može da nas nešto nauči i pored koje će žena biti svoja, još snažnija i uvijek spremna na sve životne izazove.

Kada u život žene stigne “taj neko”, zna će da je to muškarac kog ne treba da pusti, a prije svega, naučiće je neke stvari koje su do sad možda bile skrivene.

 

Naučiće te da budeš jaka

Neće biti problem ako mu kažeš da si tužna ili da te jučer razbjesnio nekom sitnicom, a ni to da se nećeš slagati sa svime što kaže. To je čovjek koji će podnjeti sve tvoje loše navike i reći će ti da si najljepša žena na svetu, čak i onda kada nemaš ni ‘š’ od šminke na licu, a kosa ti i nije u najboljem stanju. On je ponosan što pored sebe ima jaku ženu i to ga nimalo ne plaši.

 

Naučiće te da se zauzmeš za sebe

Neće te podcjenjivati riječima niti ćeš se pored njega osjećati slabija i manje vrijedna. On će te zapravo podsticati da češće govoriš šta stvarno misliš jer zna da je komunikacija ključ svih odnosa. Tvoje mišljenje ga neće prestrašiti niti će pobjeći glavom bez obzira ili se povući jer si ga “povrijedila”. Ne, on te neće ignorisati samo zato da bi ti nabio krivicu. Ako je tvoj stav njemu zastračujuć, onda on, nažalost, nije čovjek za tebe.

 

Naučiće te da voliš sebe

Pokazaće ti razloge zbog kojih bi trebala da voliš dijelove sebe koje obično ignorišeš ili ne podnosiš jer smatraš da nisu najbolji. On će ti na fizičkom, mentalnom i emocionalnom nivou pokazati da voli sve na tebi i o tebi. U početku mu nećeš vjerovati da mu se sviđaju tvoje noge koje si uvijek smatrala nezgrapnim, ali kasnije ćeš uvidjeti da su mu stvarno prekrasne.

Nekada znaš biti bezobrazna i zajedljiva, ali on neće dodatno sipati ulje na vatru jer će pokušati da shvati zašto se tako ponašaš. Razumjeće da su te ljudi u prošlosti povrijedili i da još uvijek ne možeš da pređeš preko toga.

 

Naučiće te da dve osobe mogu da se svađaju bez vikanja i vrijeđanja

Svađe su česte i nužne, ali pokazaće ti da u njima mora biti poštovanja, iskrenosti i puno strpljenja. Naučiće te da je sasvim u redu voljeti ga najjače na svijetu. Nakon određenog vremena vidjećeš da si se bojala da mu se potpuno prepustiš zbog situacija koje su se dogodile u prošlim vezama. Nikada nemoj dopustiti da te obuzmu i oslepe iskustva s pogrešnim ljudima. Oni nisu više u tvom životu zbog jako dobrog razloga.

 

Naučiće te kako da budeš potpuno svoja

Voljeće te cijelu i znaće to da pokaže. Možda mu nećeš vjerovati, ali stvarno je tako. Budi zahvalna što ti život poslao ovog muškarca jer on nije kao ostali koji se zadovoljavaju površnim odnosima i “polu-vezama”. Ovaj čovjek zna šta želi, prošao je puno toga i suočio se s mnogo dobrog i zlog što ga je definisalo i formiralo u osobu kakva jeste u ovom trenutku. Sve što mu treba jeste žena koja će slaviti njegovu vatru i strast i snažno hodati pored njega. Ni ispred ni iza, već pored.

 

Izvor: telegraf.rs

Komentari

komentara