Ljubav i veze

Dan zaljubljenih – Kako izgleda idealna prosidba?

Napisao admin

Dan zaljubljenih je i vi želite da je zaprosite ali ne znate kako da to bude savršen trenutak. Sudeći po najnovijem istraživanju, muškarci bi ovo pitanje trebalo da postave tačno nakon dvije godine zabavljanja, na napuštenoj plaži i to baš na Dan zaljubljenih.


prosidba (foto:cure.ba)

Od ukupno 2.000 ispitanih žena, 22 odsto njih reklo je da bi ovo bila idealna situacija u kojoj bi željele da budu zaprošene. 

Ukoliko želite da budete 100 odsto sigurni da će djevojka vaših snova pristati potrebno je da uključite i neko iznenađenje u prosidbu (32 odsto žena želi ovo), romantično okruženje (21 odsto žena sanja o ovome) i naravno – moraćete da kleknete (20 odsto to očekuje od vas). 

Takođe, moraćete i da pitate njenog oca za dozvolu, pošto jedna od deset ispitanih žena smatra da je to jedna od osnova skave prosidbe – isti broj žena očekuje skup prsten, 30 odsto žena očekuje da muškarac izabere prsten, dok čak 62 odsto njih želi da ga izaberete zajedno sa njom. 

Istraživanje koje je sproveo proizvođač pića Lambrini takođe je ustanovilo da bi tek poslije dvije godine zabavljanja trebalo da razmišljate o prosidbi. Međutim, ukoiliko ste se toga sjetili nakon pet godina veze najbolje bi bilo da odustanete pošto je 49 ispitanih žena reklo da bi radije raskinule vezu nego čekale toliko dugo da ih neko zaprosi. 

Jedna od četiri žene smatra da ukoliko nisu verene nakon četiri godine veze to se nikada neće desiti. 

A kako bi veza uspjela, potrebno je i malo iskustva. Muškarci bi prije odluke o ulasku u brak trebalo da imaju barem tri veze. 

B92

Komentari

komentara