Ljubav i veze

Supruga Bali-bega najsretnija žena u Turskoj

Napisao H. H.

Fahrije Evdžen se okitila laskavom titulom na račun braka sa kolegom Burakom Ozčivitom.

Kad se ljetos udala za njihovog princa iz snova, obožavateljice Buraka Ozčivita zamrzile su je iz dna duše. Uprkos netrpeljivosti koju od tada ne kriju prema njoj na društvenim mrežama, pripadnice ljepšeg pola nedavno su je na jednom popularnom internet portalu izglasale za najsretniju ženu u Turskoj, pišu “Novosti“…

Nema sumnje da se zavodnica (i supruga Bali-bega) Fahrije Evdžen (31) okitila tom laskavom titulom na račun svoje jače polovine. Čak 40 posto žena, od nekoliko desetina hiljada pristiglih glasova, ocijenilo je da ju je Burak učinio “kraljicom sreće”.

Zanimljivo je to da se sa ženama slažu i muškarci, ali iz potpuno drugačijeg razloga. Momci smatraju da je Fahrije jedna od najljepših glumica srceparajućih bosforskih melodrama, te da su joj lijepo lice i atraktivan izgled donijeli sreću u životu.

Naravno da sam sretna pored muškarca koga volim najviše na svijetu, ali ne bih time banalizovala to predivno osjećanje“, rekla je Fahrije.

“Smatram se sretnom osobom, jer sam, prije svega, zdrava i sa obje noge na zemlji. Meni zadovoljstvo donose male stvari. Slobodan dan proveden sa voljenim bićima ne može mi nadoknaditi ček sa bezbroj nula. Sreća se ne da kupiti.”

Zvijezda serije “Dnevnik ljubavi” svjesna je svoje ljepote, ali tvrdi da joj ona nije podarila uspjeh u životu. Popularnost, kaže, duguje ambiciji.

“Veliki sam radoholik. Vjerujem da je upornost majka uspjeha. Ništa ne može da vam padne s neba, čak i da ste lijepi kao bog! Naravno, postoje žene koje ljepotom pronalaze prečice do slave, ali to je već druga priča”, ističe Fahrije, dodajući da je pobornik prirodnog izgleda.

“Često me pitaju za moju “tajnu ljepote”. Nema tu mnogo filozofije. Trudim se da spavam osam sati dnevno, zdravo se hranim, pijem mnogo vode, koristim kvalitetnu šminku i svakog dana bar dva sata provodim na svježem vazduhu.”

“BESKRAJNA LjUBAV” KRUNISANA EMIJEM

Melodrama “Beskrajna ljubav”, proglašena je za najbolju telenovelu na svijetu, na 45. dodijeli internacionalnih Emi nagrada. Mada ga je ova vijest veoma obradovala, Burak Ozčivit bio je spriječen iz opravdanih razloga da se pojavi na prestižnoj manifestaciji. Njegov otac imao je emboliju pluća, zbog čega je hospitalizovan.

“Nisam mogao da napustim oca u kritičnom trenutku. Hvala bogu, sve se na kraju dobro završilo. Ima vremena za paradiranje, ovo nam je tek prvi Emi”, rekao je kroz osmijeh Ozčivit.

Komentari

komentara