Ljubav i veze

Saznajte – Da li je vaš dragi emocionalni primitivac?

Napisao admin

Kada je riječ o muškarcima, nikada ne možete biti sigurni da ste dobro odabrali. Savršeni princ lako se pretvori u žapca.


Par (Foto: Cure.ba)

Kako se ne biste razočarali, otkrivamo vam znakove koji ukazuju na to da je vaš dragi emocionalni primitivac. Ako prmijetite neki od ovih znakova, najbolje je da ga ostavite dok ne postane kasno.

Što prije do seksa – Realno, svaki muškarac će željeti što prije doći do seksa. No, dok će većina sačekati da budete spremni, primitivac će konstantno vršiti pritiask i požurivati vas. Njemu nije stalo da vaših osjećaja, a jednom kada dobije ono što želi, vjerovatno će krenuti u lov za novim uzbuđenjima.

Stalno misli na seks – Seks je veoma važan dio veze. No, osim razmišljanja o seksu, on bi se trebao baviti i drugim stvarima. Pravi muškarci trude se i izvan kreveta kao i u krevetu, dok je emocionalnom primitivcu stalo samo do toga da zadovolji svoje potrebe.

Promjene raspoloženja – Niko nije imun na promjene raspoloženja. Ali, muškarac koji je stalno neraspoložen emocionalno je nezreo. Ako nikada ne želi razgovarati o tome zbog čega je neraspoložen, ako i o svojim osjećanjima, zaista imate posla sa emocionalnim primitivcem.

ljepota.ba

Komentari

komentara