Ljubav i veze

Bik će željeti da se osveti svakom – Ko kako oprašta: Lav lako, a Škorpija zlopamti godinama

Napisao admin

Bik će željeti da se osveti svakom ko ga je povrijedio, Lav će se praviti da se ništa nije ni dogodilo, a Strijelac će oprostiti odmah, ali uz dobro objašnjene i izvinjenje.


par (foto:cure.ba)

Ovan oprašta samo ako osjeti kajanje 

Ovan se jako lako uvrijedi, ali podjednako brzo i oprašta. Ako se jako uvrijedio, postoji mogućnost da nekoliko dana neće razgovarati s vama, ali nakon nekog vremena i tvrdoglavi ovan će popustiti. Izrazito cijeni iskrenost i teži tome da bude okružen takvim ljudima. Oprostiće jedino kad osjeti da se druga strana kaje zbog svojih postupaka. 

Osvetoljubivi bik teško oprašta 

Bik je jako komplikovan znak što se tiče povrede njegovog ega ili dostojanstva. Često prekida prijateljstva ako zaključi da ga je suprotna strana razočarala ili povrijedila. Zbog svog temperamentnog znaka započeće svađe i osvetiće se onome ko ga je povrijedio. Izuzetno je odan i vjeran prijatelj, pa isto očekuje zauzvrat. Oprostiće i kada ga podsjetite zašto ste prijatelji. 

Blizanci ne prave dramu oko opraštanja 

Blizanci opraštaju svakome ko iskreno od njih zatraži oproštaj. Oko toga nikad neće praviti dramu. Vjeruju da svako može da pogriješi. I oni lako vrijeđaju druge, a da toga nisu svjesni jer im je jezik često brži od pameti. Najlakše opraštaju kada im prijatelji pokažu koliko su jedno drugome potrebni u životu. 

Raku je potrebno mnogo izvinjavanja 

Rak je znak koji često mijenja raspoloženje, a voli i da se sveti za stvari koje su mu nanijele bol. Teško oprašta nevjeru ili izdaju njegove tajne. Oprašta samo ako vidi da se druga strana jako potrudila da bi se izvinila i dobro mu objasnila zašto se kaje. Mali znak pažnje isto nije na odmet. 

Lav: Svađa? Koja svađa? 

Lav sam često umije da se iznenadi kada mu prijatelji kažu da ih je povrijedio, jer gotovo nikad ne razmišlja o svojim postupcima. Kada dođe do svađe, samo se povlači i ne želi da se miješati ni u čije stvari. On se gotovo nikad neće izviniti drugima, ali ne očekuje ni da se prijatelji izvinjavaju njemu. Kod lava je najbolje da se svi pretvaraju kao da se svađa nikada nije dogodila. 

Djevica oprašta uz jasno izvinjenje 

Prevrtljiva djevica je tvrdoglava i često osvetoljubiva. Kod nje je teško iskupiti se za svoje grijehe, jer ona često preuveličava sve što se događa. Od svakoga ko je zabrljao želi jasno i glasno izvinjenje, kojim će se potvrditi da je ona bila u pravu i naravno pokajnički zatražiti oproštaj. Tek tada će prestati s preuveličavanjem u svojoj glavi i razmišljanjem o osveti. 

Vaga voli da igra toplo-hladno 

Opšte je poznato da vaga voli da pravi dramu oko svega. Bilo kakav sukobu u svom životu sigurno neće dobro podnijeti i izvjestan je kolaps sistema. Ako tražite oproštaj od nje, imajte na umu da voli “da igra toplo-hladno”. U jednom trenutku biće spremna da sve oprosti, a već u drugome će se predomisliti. Njeno razmišljanje možete podstaći poklončićem uz izvinjenje. 

Mogu proći i godine prije nego što škorpija oprosti 

Škorpija je tvrdoglav znak koji teško oprašta. Često zbog toga umije da prekine i prijateljstva jer u njemu tinja doza osvetoljubivosti, ali i da drugima pokaže da s njim nema šale. Mogu proći i godine prije nego što progovori s vama. Škorpija dobro reaguje na bilo kakvu pomoć u uspinjanju na društvenoj ljestvici, pa ako ih pozovete na pravi parti ili ih upoznate s pravom osobom, ima šanse da će vam oprostiti nekad u budućnosti. 

Svako zaslužuje priliku, smatra strijelac 

Strijelac je jedan od znakova koji će uvijek oprostiti svima, jer misli da svako zaslužuje drugu priliku. On će svaku priču sagledati sa svih strana. Ako mu prijatelji obrazlože zašto nisu bili iskreni prema njemu i ako uvidi da ga nisu namjerno povrijedili, strijelac bez problema oprašta. Rasprava o problemu je nužna i iako lako oprašta, to neće proći bez debate. 

Jarac će se osvetiti zlobnim tračevima 

Jarac je izuzetno ponosan i osvetoljubiv, pa ne oprašta lako. Voli da ogovara i često će oni, koji su ga povrijedili, biti na meti njegovih zlonamjernih tračeva. Zbog toga se većina prijatelja boji da povrijediti jarca, jer znaju da im on vrlo lako može uništiti ugled. Podmićivanje bilo kakve vrste, hranom, poklonom ili novcem, oraspoložiće vašeg uvrijeđenog jarca. 

Vodolija po pravilu lako oprašta 

Vodolija je znak koji oprašta svim svojim prijateljima, jer sebe smatra izuzetno moralnom i poštenom. Ako shvati da pojedini prijatelji posjeduju lošu energiju i nepovoljno utiču na njega, opraštanja i dalje druženje biće teško teško moguće. Vodolija ponekad kaže da vam je oprostila, iako u stvari nije, ali moguće ju je uvjeriti ako joj dokažete da ste vi krivi i iskreno se izvinite. 

Ribe jako teško opraštaju 

Ribe su jedan od najponosnijih znakova u horoskopu. Jako teško opraštaju to što su ih prijatelji iznevjerili, a čak i ako oproste, jedno vrijeme će biti na distanci. One se vode svojom intuicijom pa ako osjete da nekome treba oprostiti, biće mu oprošteno, a ako ne, onda je bolje da ta osoba nestane iz njenog života.

S media

Komentari

komentara