Ljubav i veze

Ovih 10 stvari znaju žene kojima dobro ide u životu

Napisao A. K.

Šta to ona ima, a ja nemam? Zašto njoj sve tako lako ide u životu?

Kako uopšte ne bi trebala postavljati ovakva i slična pitanja, otkrićemo ti 10 stvari koje trebaš naučiti od drugih žena!
Budi zadovoljna sama sobom!
Šta to čini mnoge žene privlačnima? To da se prihvataju onakve kakve jesu. Predebela, premršava, male grudi? Prestani biti žrtva svojih (navodno) problematičnih zona.
Uzmi sve što želiš!
Neke cure dobiju sve što žele, zato jer si to jednostavno uzmu. Tu i tamo je važno svoje želje staviti ispred drugih i misliti isključivo na sebe.
Nemoj uvek izgledati savršeno!
Drugi izgledaju kao da su svaki dan nekoliko sati kod kozmetičara, stilista, frizera… – a ti se diviš njihovoj besprekornosti? Privid vara: ono što kod drugih smatramo savršenim, u stvarnosti je normalno. Savršenost je subjektivan pojam!
Uvek imaj najboljeg frajera!
Druge cure imaju dečke kao sa naslovnica časopisa – a ti običnog tipa. To ti misliš. U očima drugih je možda tvoj g. Normalni zapravo g. Savršeni. Muškarac će biti savršen tek kad ga voliš onakvim kakav jest.
Nauči reći NE!
Diviš se drugima koji znaju reći NE bez ikakvog problema, dok ti svojoj porodici, prijateljima ili na poslu uvek kažeš DA? Vežba čini majstora! Otpili sledećeg tipa koji te na zanima bez pardona – pre prvog pića, pre nego te ima priliku zagnjaviti.
Nemoj paziti na to što drugi misle!
Našminkana i u visokim petama u pekaru po burek? Dovraga s time šta drugi misle! Cool žene izgledaju sjajno i u helankama. Vredi sledeće pravilo: dopušteno je ono što se TEBI sviđa – a ne drugima!
Nemoj uvek biti draga i mila!
Probudi u sebi „femme fatale“ , a domaćicu ostavi po strani. Žene koje su uvek drage često ignorišu. Naime, „drago“ je samo mlađa sestra od „sranje“.
Radi greške!
Pametne cure ne rade samo greške, one i uče iz njih. Jer uvek je bolje nešto napraviti što ćeš požaliti, nego požaliti da nešto nisi napravila!
Živi i pusti živeti!
Snažne žene ostanu opuštene šta god da se dogodi. One znaju da je život prekratak kako bi se nervirale radi drugih. Njihov moto je: ne možeš promeniti druge ljude, možeš samo promeniti kako ćeš reagovati na njih.
Sebe i druge procenjuj realno!
Ali, pre svega nemoj precenjivati druge, nego se osećaj jednakom!

Izvor: miss7

Komentari

komentara