Ljubav i veze

Otputovala je u drugu zemlju da se nađe s momkom, ali ono što joj je on priredio je ODVRATNO

Engleskinja Sofi Stivenson (24) je skupila 350 funti za avionsku kartu do Amsterdama kako bi se srela sa momkom Džesom Mejtmenom koga je upoznala u Barseloni, samo da bi shvatila da je predmet okrutne šale.

Sophie Stevenson / Facebook

Njih dvoje su se upoznali u Barseloni u vreme kada se tamo desio veliki teroristički napad i započeli romansu. Nakon toga su se dopisivali i on ju je ubedio da dođe da ga vidi u Amsterdamu.

Međutim, kada je stigla na aerodrom, njega nije bilo nigde, iako je trebalo da je sačeka.

Šest sati kasnije, dok je bila u hotelu, stigla joj je poruka sa sledećim sadržajem: “Sve je bila šala!” i sa emotikonima sa svinjama.

Foto: Jesse Mateman / Facebook

Tada je shvatila da se radi o jednoj “igri” u kojoj momci zavode “ružne debele devojke”.

– Privući svinju znači da momak pokuša da privuče debelu, ružnu devojku. Bilo mi je muka – rekla je.

Napisala mu je poruku u kojoj ga je pitala: “Kako možeš da budeš tako okrutan?”, ali on joj ništa nije odgovorio i ubrzo ju je blokirao na društvenim mrežama.

– Bila sam toliko uznemirena da sam zamenila let i odmah sutra ujutro se vratila kući – rekla je ona.

Njena priča je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama i ljudi su pohvalili njenu hrabrost i uputili joj poruke podrške, govoreći joj da je lepa i da ne treba da se nervira zbog njega. Drugi su žestoko kritikovali Džesa nazivajući njegovu igru “odvratnom”.

Izgleda da se ovaj “trend” sa ponižavanjem žena sve više širi. Fiona Mur je ispričala kako je bila žrtva takve šale, a to ju je inspirisalo da smrša.

Komentari

komentara