Ljubav i veze

Blago vama: 9 znakova da vas vaš muškarac BEZUSLOVNO VOLI!

Napisao H. H.

Nemojte imati nikakvih sumnji ako se pronađete u sledećim redovima!

Nekada je vrlo teško protumačiti da li vam on zaista voli ili ste prolazna veza. Ipak, kako ne biste tapkali u mraku, sledećih 9 znakova sigurno pokazuju da vas on obožava.

Odnosi se prema vama s poštovanjem

Kada muškarac voli ženu, on je onda i poštuje. On brine i o najmanjim detaljima njenog života. Ako vaš muškarac ceni vaše mišljenje, upućuje komplimente vašem karakteru, raduje se vašim dostignućima, obraća pažnju na detalje te se čak i prilagođava vašim neobičnim navikama – on vas definitivno voli.

Uvek ste mu na pameti

Da li vam šalje  duhovite poruke tokom dana? Podsećaju li ga neke pesme na vas? Javlja li vam se i kada je vrlo zauzet? Kada postanete vrlo bitan deo njegovog dana, čak i kada ste razdvojeni, to znači da je on uložio dosta u vašu vezu i da mu je vrlo stalo do vas.

On pravi kompromise

Ljubav može da omekša i najtvrđe srce. Biti u pravu nije više tako važno kao učiniti pravu stvar za drugu osobu. Kada  vaš muškarac počne da se nalazi s vama na sredini o temama oko kojih je inače tvrdoglav, to znači da se vodi srcem, a ne glavom. Znaci nesebičnosti obično su ogromni pokazatelji da muškarac voli.

Pokazuje naklonost u javnosti

Što se tiče pokazivanja naklonosti u javnosti, veliki broj muškaraca može oklevati. Kada vas zagrli u javnosti, on se istovremeno ponaša zaštitnički i želi ponosno da poruči celom svetu da ste zajedno.

Želi da se brine o vama

Žene često znaju da kolutaju očima na muški instinkt “popravljanja stvari”;  iako on nije u stanju da popravi svaki loš dan, činjenica da to pokušava ukazuje na da mu je baš stalo do vas. On želi stvari da popravi na bolje. Želi da se pobrinuti za vas, praktično i emotivno.

 

Želi da volite njegovu porodicu

Da li on želi da vi upoznate sve ljude koji su mu bitni u životu? Kada je spreman da vas upozna s ljudima koji su mu najvažniji (a jednako je voljan  da upozna i vaše prijatelje i obitelj) on nema nameru da se odvoji od vas. Ponosan je što je s vama i želi da vas i njegova porodica zavoli.

“Ja” zamenjuje  sa“Mi”

Poslušajte njegov izbor riječi. Kada počne da koristi reči poput “mi”, “nama” i slično, on više ne misli o sebi kao o “samcu”. Sada ste deo njegovog života. I on to voli.

Vi ste uključeni u priče o budućnosti

Da li pravi planove za budućnost koji uključuju vas? Da li vas je pozvao na venčanje prijatelja koje će biti sledeće godine? Da li se đali ponekad o tome koliko ćete dece imati? Kada mu je na pameti budućnost s vama, već je odlučio da nema nameru da vas pusti.

On to kaže

Ako vam muškarac kaže da vas voli, verujte mu. Kada muškarac istinski voli, on to ne može dugo zadržati samo za sebe. cosmopolitan.rs

Komentari

komentara