Ljubav i veze

Razotkrijte muškarca – Njegov omiljeni sport govori sve

Napisao admin

Fudbaleri su pomalo tradicionalni ali i vrlo vjerni, golf uglavnom vole umišljeni i isfrustrirani, a košarku takmičarski nastrojeni.


sport (foto:cure.ba)

Kako muškarac provodi slobodno vrijeme otkriva puno o njemu kao osobi. Na primjer, sport kojim se bavi može otkriti njegove takmičarske sklonosti, životne prioritete i crte karaktera.

Fudbal

Fudbal je definitivno jedan od najpopularnijih sportova na svijetu, a vole ga tradicionalni i pomalo praznovjerni muškarci.

No, ovaj sport uči timskom radu kao i takmičarskom duhu, pa možete očekivati iskrenog prijatelja i čovjeka od povjerenja. Ali pazite, muškarcima koji vole fudbal “slava” može lako da udari u glavu.

Košarka

Košarka je sport koji će uvijek imati svojih fanova. Muškarci koji vole ovaj sport imaju izražen takmičarski duh. Oni su vrlo energični i zaigrani pa budite spremni na “akciju” u bilo koje doba dana!

Hokej na ledu

Hokej je vrlo popularan sport. Muškarac kome je ovo sport broj jedan voli zimu i niske temperature.

Hokej zahtijeva odanost i timski rad, pa ako ste odabrali partnera hokejaša svakako računajte da u njega možete imati povjerenja.

Triatlon

Kako i samo ime govori riječ je o tri sporta u jednom – plivanje, biciklizam i trčanje. Ljubitelj ovakvog sporta obožava izazove kao i raznolikost i promjene.

Znači li to da oni ne vole duge veze i da ne mogu biti vjerni, ne znamo. Ipak, planirate li nešto ozbiljnije sa triatloncem, svakako se pripremite na mokru zabavu za koju će vam trebati dobre patike.

Tenis

Ovo je fizički vrlo zahtjevna disciplina, što znači da je to sport koji vole samouvjereni, nezavisni i vrlo aktivni muškarci. Ako ste u vezi s teniserom budite uvjereni da je to muškarac koji se ne stidi da pokaže osjećanja. Ne, nisu oni mekušci, već sentimentalne i vrlo snažne individue.

Stoni tenis

Ovo je olimpijski sport koji privlači muškarce koji su vrlo društveni. Bavi li se i vaš partner ovim sportom, zaljubili ste se u psihički snažnog muškarca koji zna šta želi, voli da radi po svom i ne podliježe trendovima.

Golf

Iako se tako ne čini, ovo je sport vole pomalo isfrustrirane osobe. Voli li muškarac ovaj sport ili je vrlo takmičarski nastrojen i čezne za pobjedom, ili se jednostavno pretvara da voli golf samo kako bi svaki vikend zbrisao iz kuće.

Međutim, ako je suditi po cijeni opreme za ovaj sport kao i najmu koji nije jeftin, planira li se vaš muškarac da se bavi ovim sportom bolje mu je da u njemu uživa.

cure.ba

Komentari

komentara