Ljubav i veze

Ovi muškarci osvajaju bez previše okolišanja

Napisao H. H.

Ovnovi vole biti macho muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.
BAREM tako kaže njihov horoskopski znak.
1. Ovan
Ovnovi vole biti macho muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja. Drugim riječima, muškarci Ovnovi su agresivni, energični i neumorni, no pripazite na njihovu agresivnost jer nekad znaju uživati u zadavanju bola. S druge strane, ovaj će vam muškarac dati uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite.
2. Lav
Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe te puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će također bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem opčiniti partnericu. Ako treba, oko nje će se truditi tjednima, a upornošću i stilom sigurno će je uspjeti osvojiti. I pod plahtama, ovaj će muškarac biti velikodušan te vam pružiti najviše što može, no isto to će očekivati i od vas. Drugim riječima, on pruža, ali i zahtijeva obožavanje.
3. Vaga
Muškarac Vaga osvojit će vas s puno stila, šarma i raskoši i tada postajete njegova “žrtva”. No, Vage uživaju u intimnim trenucima s partnerom i žele od njih čuti nježne riječi te očekuju da im se partner u potpunosti posveti. Ovi muškarci smatraju se i velikodušnim ljubavnicima, no za to im treba i odgovarajuća partnerica, koja će ih moći pratiti u svemu.
4. Škorpion
Škorpioni se smatraju ljubavnicima visokog napona, i iako mnoge žene maštaju o romansi s jednim takvim, malo njih ih može pratiti. On će vas tako osvojiti brzinom munje, vaše srce i tijelo, no svaki pokušaj razgovaranja o intimnosti neće im biti ugodan jer su u suštini nježni i ranjivi. No, seks će biti i više nego fantastičan.
5. Strijelac
Kad se svidite Strijelcu, on će vas bez okolišanja kupiti pažnjom i pokušavat će sve, samo kako bi vas osvojio. Tako ćete dobiti dojam da ste vi jedina žena na svijetu koju on želi. Što želite pod plahtama, on će to i napraviti, no ima manu zbog koje biste mogli ostati povrijeđeni. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad su i vrlo bezobzirni pa se čuvajte.

Komentari

komentara