Ljubav i veze

Lijepa Asi prevarila muža sa mladim biznismenom?!

Napisao H. H.

Turska glumica Tuba Bujukustun (Tuba Büyüküstün), koju smo gledali kao Asi u istoimenoj seriji posljednih dana u centru je turskih medija. Naime, fotograf „Hurijeta“ snimio je Tubu ispred jednog restorana sa deset godina mlađim biznismenom Umutom Evirgenom, inače vlasnikom tog lokala.

Kada je Umut primijetio fotografa,  poslao je obezbjeđenje koje mu je prijeteći pištoljem oduzelo fotoaparat. Novinar je prema pisanju turskih medija, slučaj prijavio policiji, a cijeli događaj je izazvao ljutnju njegovih brojnih kolega koje će se osvetiti tako što će ovaj par pratiti u stopu. Tuba koja se na iznenađenje turske javnosti sporazumno razvela početkom mjeseca od Onura Saylaka sa kojima ima bliznakinje,tako se našla u centru skandala.Tabloidi pišu da je lijepa Asi još prije tri mjeseca uplovila u ljubavnu vezu sa mladim biznismenom. Što znači da je varala muža, a to turska javnost  nikako ne odobrava.

tuba3

Iako je pobjegla u Bodrum, paparaci su je i tamo našli

Povodom skandala, koji po mnogima ne priliči glumici i ambasadorki UNICEF-a, Tuba ne daje komentare. Prema pisanju “Miliyeta” odmah je sa djecom napustila Istanbul i otišla u Bodrum na odmor, daleko od očiju javnosti. Ali, i tamo su je paparaci našli i uslikali sa djecom.

 

Komentari

komentara